Dagens slut ...


Jag ser verkligen ut som en Alien utan smink!

Jaa nu är det väl dags att lägga sig i sängen annars kommer jag aldrig att komma upp imorgon. Fan vad helgen gick snabbt och ändå har jag inte gjort någonting, fan varför slösa bort sina dagar när man bara har ett liv. Jag kan ju liksom bli överkörd eller våldatagen imorgon, man vet ju aldrig vad som händer. Så man ska ta vara på varje liten minut. Tänkte att jag skulle träningscykla men nej? Jag har råkat använda den som en klädhängare så då får den fortsätta att vara de också haha. Ha en bra natt?
Puss & Kram eran Emmsan

Älskar det där budskapet att barn har rätt, för de har vi!

Jacob, min Bästavän.

Nu när man sitter här och psykar sig själv med tankar kommer Jacob förbi för att han vill att jag ska hjälpa han med en ny blogg. Jag ber er att kolla in hans blogg han har lagt ut en bild på hans magrutor haha. Nu ska jag kasta ut han för jag ska ta en dusch & fixa lite med min blogg. Ni ska veta vilken bra vän han e, när jag stog och spydde när jag opererat mig stog han och krama om mig. Han tar alltid hand om mig :) haha ........

www.jacobss.blogg.se
( Lämna en kommentar till han )Puss & Kram eran Emmsan

Sista kortet dragetLägger bara in en bild på mig så länge måste tänka lite.
När går en kille över gränsen?
Puss & Kram eran Emmsan

Håll i er


En gammal bild på mej & min syster.

Jag besämde mig för att vara mogen och prata i telefon med Andreas, som by the way dumpade mig efter att han sovit hos sitt ex !!!! Vi pratade väl i någon halvtimme och nu kommer det här svåra. Han förklarade allt men jag vet inte om jag kan förlåta han? Vi får se hur dte blir med tiden, inget på ett tag iaf. han kommer få KÄMPA!  jag är sårad det försvinner inte men kärleken till han försvinner ju inte precis. Aja kärlek är komplicerad grej. Nyss kom min syster hem & hon brydde sig inte om bananskalet det ligger fortfarande kvar riktigt nasty! Hon är familjens lilla apa.
Jag skulle ju ha köpt jeans idag men mamma var sjuk så ska göra det på Tisdag istället men får väl gå naken till skolan så länge då? Undrar hur alla skulle reagera om man kom helt naken ? Det är väl inte förbjudet.
Puss & Kram eran Emmsan


BananskalSomnade nyss här i sängen med datan i knäet, men vaknade av att datan började pipa. Tänkte att jag skulle passa på och lägga mig i syrrans rum och kolla på teve med hon är ute med någons båt. Tänkte precis lägga mig i soffan så ligger ett gammalt banan skal där, nice! Så nu blir dte nog sängen ist. Men vem lämnar ett gammalt bananskal i soffan haha?
Puss & Kram eran Emmsan


Ny platttång


( Kan någon svara på vad i helvete jag höll på med! haha)


Var inne på www.eleven.se och hittde min nya platttång jag ska beställa:
Puss & Kram eran Emmsan
Pictures

Hoppas alla får en bra dag och tänk på att det är sista dagen på denna vecka så njut riktigt mycket!
Tycker ni borde kolla in den här bloggen : www.kattis11.blogg.se
Hon har sagt väldigt många vettiga saker till mig så vill tacka henne.
- Brun t-shirt, Jc. Ca 100 kr.
- Blåa jeans, chepmonday. ca 400 kr. ( Min systers kompis )
- Guld örhängen, H&m. Ca 30 kr.
- Halsband, Ingen aning.
- Flätat skärp, farmors gamla.

Puss & Kram eran EmmsanVideoblogg

 emmsan


Ny dag, dags att gå vidare


- Allt som har en början har ett slut!

Det är otroligt att jag vaknar så här tidigt ja som brukar sova till tio men men desto tidigare jag vaknar desto mer kan jag skriva i bloggen haha. Nu ska jag berätta en liten roligt grej att igår så ringde ju Andreas men jag svarade inte för jag skulle bara vara tyst för jag har absolut inget att säga. Sen så fick jag ett sms: Snälla svara. Jag svarade så klart nej men efter ett tag var jag bara tvungen att smsa med han. Han berätta att han gjorde sitt livs misstag som gjorde slut  & att han vill att vi ska vara tsm. Först tänkte jag om jag skulle förlåta han men nej, så där gör man fan inte som han gjorde. Jag kom fram till en sak att hur mycket jag än älskar han så kommer det inte att vara vi igen. Han skrev att han visste hur jag kände men det kan han inte veta, han ka inte veta hur mycket han betyder för mig. Idag ska jag iallafall iväg med Mamma och handla lite som tröst. Juste fick mig ett litet skratt imorse, en läsare frågade om det var mina barn på bilden nedanför, NEJ haha! Jag är bara 15 och inte mamma än.
 Puss & Kram eran Emmsan


Dags att gräva sig ner under täcket


Gryma va ? Haha.

Låg och kolla på "Om ödet får bestämma" en kärleksfilm dessvärre. Kunde inte kolla på den mer det kändes bara fel. Nu ringer någon på min mobil också och gissa vem? Jo Andreas. Jag tänker inte svara även fast jag innerst inne vill men nu vill jag bara sova bort den här hemska dan inte bli påmind om den. Han heter fortfarande hjärtat på min mobil vad ska han heta nu då?  Funderar också på att bli nunna, de skulle vara roligt att testa på det någon gång under sitt liv.  Nej Emma nu är det dags att gå vidare ta steg för steg och bara se & tänka positivt. Funderar faktsikt på att köpa en iphone? Någon som har och kan ge betyg? Har nästan bara hört dålig kritik men något positivt måste det väl finnas? Den är ju grymt snygg iallafall. Ha en underbar natt och dröm om hur vi tjejer förtjänar bättre killar i denna värld.
Puss & Kram eran EmmsanVideoblogg

Jag ser ut som den där mary när hon hade sperma i håret // emmsan


Resturang besökSatt nyss på pizzerian med familjen och åt pizza, det var riktgigt gott. Men vad jag än gör så tänker jag på Andreas, hur kunde han lämna mig just nu! Ska inte skriva mer om han nu för de är bortkastad tid. Juste en rolig sak är att jag ska få en ny moped, en årsmodell 08. Den här dagen har vart den sämsta i mitt liv men ändå bra. Var och handlade ett kilo godis också, ska nog kolla på en kärleks film & tycka synd om mig själv. Någon som har ett bra film tips?
Juste jag har en fråga till alla er läsare, vad är de mest intressante i en blogg?
Puss & Kram eran Emmsan


Videoblogg

 Vill du se fler videos på mig? emmsan


Film och topplistan


Jag & Andreas :(

Så nu sitter jag här & Jacob bredvid mig, vi kollade på " Don`t mess with the Zohan " den var faktiskt bra bara att de var lite överdrivet med hans matrix haha. En rolig sak är att Jacob ska starta en blogg för att kolla om han får någon framgång men en ännu bättre sak är att jag är med på listan! Det är bara att kolla på www.blogg.se. Det var faktsikt en tröst nu när man har blivit dumpad.  Vad har ni gjort idag då? Någon som tycker att jag borde åka in på Nrj även fast jag är deppig?


Puss & Kram eran Emmsan

Ni förtjänar guldJag vill tacka alla som har skrivit gulliga komentarer och stöttat mig. Min mamma som läser min blogg ringde direkt och sa att jag förtjänade bättre och det värmde i hjärtat, tack mamma. Just nu ska jag iallafall fixa mig för min Bästis & Granne Jacob som alltid funnits för mig, t.o.m när jag står och spyr så står han bredvid och tar hand om mig. han kommer säker på något sätt för att göra mig glad. Juste en gammal kompis som heter Rebacka som ja inte haft kontakt med på ett tag har jag fått kontakt med igen, hon var också en av dom imorse som stöttade mig och hjälpte mig. Hon har en blogg som ja tycker att ni borde läsa:
http://www.rwestberg.blogg.se/

-Idag förlorade jag min andra halva men jag kommer bygga upp den delen så att jag blir hel igen.
Puss & Kram eran Emmsan


Mitt hjärta e krossatNu har Andreas gjort slut med mig via hans tjej kompis. Hans ord var så tunga och jag orkar ingenting mer. Jag älskade ju han så mycket men nu är allt vi hade bortspolat.
Han sa att han inte ville ha mig som flickvän och att jag får skylla mig själv. Tydligen är jag jobbig, sen hälsade han att han skulle sova hos sitt ex inatt. Men vadhar jag gjort ?
Moget gjort att dumpa någon som han sa att han älskade så mycket via sina vänner. Jag fick veta det här i morse & trårarna bara rinner hur ska jag göra nu? Livet går ju inte bara vidare. Han var alltså otreogen också eftersom att han sov hos hans ex inatt och jag fick veta det idag. Men hoppas dom knullade & att han gillade det!?!  Det enda jag behöver nu är mina vänner  som alltid ställer upp för mig om ni bara visste hur mycket ni betyder för mig. Alla vill att jag ska följa med på Nrj idag men känner bara för att sitta här i mitt rum och låta tankarna komma. Jag vill bara sitta här själv och låta tomheten ta över. Han var ju min andra halva som jag aldrig ville tappa ........
Puss & Kram eran Emmsan


I wait for better days


 


Ja, rubriken säger väl de mesta om mitt motto just nu. Känner mig inte på så bra humör så det är väl lika bra att lägga sig i sängen och somna bort den här jävla ****** dagen. Allt har gått åt helvete idag, Det var inte bara en dålig hår dag utan en dålig dag för hela mig. Just nu sitter jag och chattar med Samir som berätta att han faktsikt gillar att läsa min blogg, det gjorde mig verkligen glad! Tack Samir. Han har alltid ställt upp för mig, till alla tjejer där ute så är han singel. det är bara att ragga på haha ?Nu när jag skriverär ändå det enda jag kan tänka på Andreas, är jag en sån hemsk flickvän? Jag brukar alltid ha ett bra självförtroende men nu har jag inte det. Jag får förhoppningar varje gång mobilen vibrerar men sen visar de sig att jag inte har några batterier. Vad ska jag göra nu då? Bara sitta här som ett frågetecken när jag vet att jag förlorara så mycket på den här skiten.  Funderar på att ha sönder något eller kasta något i väggen men det verkar meningslöst! ja har tänkt på en sak, dom flesta par jag känner är de oftast så att de är tjejen som startar bårk? Är det skit snack eller sanning? Har tejerna tagit platsen som djävular i förhållandena?
Puss & Kram eran Emmsan, sov så gott!

Videoblogg + Kompisar


 Fler videos på mig här: emmsan


Samir & hichem, se hela !

Självbiografi


( En av mina favorit bilder )

n har jag ett mål att skriva en självbiograf. Jag ska skriva om perioden om mitt liv när jag gick i mörkret och ville ta självmord. Ingen av er lösare vet om något av det här om mig men alla har en dålig period i sitt liv. Men tack vare mitt ex förstördes mitt liv, jag skyller  inte bara på han för jag tar ju min egna val men det är svårt att säga nej till någon som man vet kan göra så mycket emot en. Den där perioden kommer alltid att sitta fast i min hjärna men jag har förändrats mycket efter de och mycket har jag lärt mig. Här är ett stycke av min bok :


" Han låg bara i kalsonger men jag hade exakt alla kläder på mig som jag haft under dagen, ville inte ta av mig något. Jag kände hur hans hand drogs upp längst mitt ben, jag drog bort den flera gånger men han fortsatte. Då sa jag: Nej jag vill inte."

" För att visa min kärlek till honom ristade jag in hans namn med hjärta runt med en kniv på mitt ben. Det kändes verkligen som äkta kärlek, det skulle vara vi livet ut. Jag kunde förlåta han för exakt allt, som på min föedelsedag då han bad mig komma över till han en stund, jag gjorde som han sa. Väl hemma hos han låg han i sin säng & sa inte ens grattis. När jag sa att jag skulle gå vaknade han upp och kastade en dedorant i mitt huvud och sa: Stick då, stick! Senare den dagen frågade han om vi skulle förlova oss? Allt med han var vrikat men jag älskade han ändå. Den gången han för första gången gjorde mig illa eller den gången han jagade mig med en träplanka med spikar i spelade ingen roll för han betydde än då. "

När jag är klar med boken ska jag skicka den till olika bokförlag. jag tror faktiskt att denkan bli intressant för de jag va med om har nog inte många fått uppleva. Ja tycker absolut inte synd om mig själv för jag kunde ha gjort något men det gjorde jag inte. Den upplevelsen har gjort mig till den jag är idag.
ja tror faktiskt att den kan bli riktigt bra, va tror ni?
Puss & Kram eran Emmsan


Dåligt dåligt


Nya esprite skor hetl förstörda!?!Kom nyss hem la mig på sängen och kände hur tårarna rann ner för kinden. Vad är det för fel på mig? Nu bråkar jag med Andreas igen. Jag ska berätta varför. Jag ringde upp han för att prata men då hörde jag hans kompis danne i bakgrunden får jag prata och Anderas ba: neeej. Jag sa men låt han prata med mig då och det ångrar jag nu. Han sa att jag ljuger för Andreas & att jag sovit med andra killar.  Jag blev sårad så jag sa Hej då och la på. Sedan fick jag sms av han att jag skrivit att Axel är gullig på min blogg och att jag får välja mellan han och andra killar. vad är de för jävla fråga? Jag skrev så om Axel för att de är gulligt att han fixar min blogg, han sköter allt i den för jag har inte tid med det. Sen skriver Dannes flickvän att jag dissar han? kan han inte prata själv me mig, hur skulle han reagera om mina kompisar la sig i! Fast dom tyckte att de var sjukt att Danne sa sådär till mig & dom är själva killar så dom borde ju veta hur killar tänker!


Idag i skolan blev jag ovänn med Filip & Anton också! För att Filip fyller ju som sagt år på Tisdag och då skulle han kröka idag med sina vänner men han sa de inte till mig förräns idag, då känner man sig ju verkligen bjuden. Självklart så förklarade han sen att han vet att jag inte dricker och då är de ingen vits att jag är där, de har du verkligen rätt i Filip.
Hoppas du får en rolig kväll Filip & hoppas inget händer för första fyllan är alltid speciell.
Sen i skolan hade vi klassråd och gissa vem som är Elevrådsrepresentant nu då? Jo jag, det ska bli riktigt roligt, var de i min förra skola men de var ju ett tag sen. Juste ni undrar säkert vad skolsystern ville. Hon ville bara kolla min vikt för att jag åt inte så bra förut så min vikt låg ganska mycket under men nu har jag gått upp lite. Jag satt också och tänkte på saker jag ville göra och ett av målen är att skriva i en skoltidning, fan va roligt de skulle vara. Så frågade min So lärare Bosse om skolan hade någon och han svarade nej men vi ska ta upp det sen på nästa klassråd. Hoppas att de blir en skoltidning. Sen ett annat mål är att skriva en bok tills skolan slutar nästa år. Jag vill skriva en hel bok innan jag slutar nian och jag vet exakt vad den ska vara om, ni får veta det senare. Men nu ska jag lägga mig ner & vila en stund & tänak över allt. kanske kommer den nya designen upp idag? who knows.


Jag har en skit rolig video på dom här två som ni ska få se sen ?

Puss & Kram eran Emmsan

Tipssitter och kollar igenom lite bloggar så hittar jag den här, höll på att skratta av stolen :
http://www.bigbazz.blogg.se

Nu ska jag springa till bussen, hann inte äta frukost hemma så får göra det i skolan. Ska till skolsystern klockan tio utan att veta varför? Var ju där i förgår men men får väl veta när jag väl är där.
Ha en super bra dag allihop!
Puss & Kram eran Emmsan

Goder morgon


( Stor skillnad ? )

Jahapp ännu en seg morgon som man bara vill sova bort men nej nej nu måste man vakna upp och inse att om man kämpar får man ju något tillbaka.  Skulle plattta håret dirket när jag vakna men kollade mig i spegeln och såg ett STORT trollhår, helt enkelt a bad hair day! Så det får bara bli en knut på huvudet. Tänkte berätta lite om igår kväll då jag låg & pratade med Andreas, vi tjaffsade lite & jag var på pissigt humör, så här slutade vårt samatal:


- Kan vi inte bara sluta tjaffsa för det är inte roligt, vi glömemr det, Andreas.
- Neej vi måste lösa det annars kommer jag att gå & störa mig på det , Sa jag lite hostande för att jag har slemhosta.
- Du skrattar ju, Andreas.
- DET GÖRA JAG INTE! Emma.
- Joo haha, Andreas.
- DU ÄR DUM I HUVUDET HEJ DÅ! Klick.

Fan, låg & tänkte på det inatt fy fan vilken bitch jag av emot han fast vi pratade med varandra efter och löste allt.
Idag ska jag iallafall till min Pappa så kommer släktingar ifrån Norrland, det ska bli skita kul för träffar inte dom så ofta.
Det enda jobbiga är att jag ska släpa min stora väska hem den är definitivt överfull!Puss & Kram eran Emmsan

- Vit avklippt linne, H&m. Ca 50 kr.
- Bruna långarmad tröja, ?.
- jeans, Diesel. ca 700 kr.
- Svart sidenband, tagen ifrån klänningen jag har på headern.
- Guld armband taget ifrån Mamma.
- Guld halsband, Älsklingen.
- Svarta skor tagna ifrån Mamma igen.

Tragiskt

Har precis tagit en varm dusch och gissa vad? magonten är borta. Känner mig riktigt lättad haha. Låg och läste i "Något att leva för" en stund. Ni undrar säkert vad den handlar om och den är en verkligehts baserad historia om en kille som bodde i Dubil runt 1970 han gick med i trerrorist grupper mm.  Tänkte skriva ett stycke ur den som jag läste nytt det var bara så tragiskt!


"En mamma, som jobbade tillsamans med mig, berättade hur hennes dotter blev skjuten i halsen på väg ut ur kyrkan. Den som sköt ville bara döda en protestant. När Karne, som flickan hette, kom ut gick han fram och lade armen om henne och sa : Jag ska skjuta dig. Karen skrattde och trodde det var en av killarna  från kyrkan som skämtade med henne. Hon dog några veckor senare på sjukhuset. Sorgligt nog forsätter dödanet än idag."

Eller hur låter de hemskt och det hemskaste är att de är en sanning! Iallafall, just nu funderar jag på att bli blondin igen, vad tycker ni:Puss & Kram eran Emmsan

MagontFy fan alltså det känns som att jag ska dö, så ont har jag i magen. Vet inet avd dte är? Antagligen mensvärk eller så är jag förstoppad. Så därför följde jag inte med till skärholmen & heron. Istället ska jag cykla & köpa kebab och läsa "Något att leva för". Läser aldrig igentligen men den här boken har jag fastnat för, kan inte bara kasta iväg den. Sen måste jag bara berätta hur gullig Axel e. Imorse när han kom till skolan såg han dödstrött ut & jag började hoppa på han direkt med taskiga komentarer om att Designen inet är upplagd än! Efter ett atg när jag var klar emd min lilla utskällning så berättade han att han va upp till 4 inatt för att hinna bli klar med. Tyvär så är han inte klar än men kanske ikväll? Fick verkligen skuldkänslor för att jag var så känslolös så han fick fika av mig, är jag inte söt haha. Skriver lite senare ska bara ta et lungt nu, har ngn något tips för att få bort mensvärken ?
Puss & Kram eran EmmsanOtfitLägger in outfiten lite snabbt !!!
Puss & Kram eran Emmsan- Avklippt leopard linne, JC. Ca 150 kr.
- Grön tunika, H&m. Ca 100 kr.
- Svart kofta, Vero moda. Ca 200 kr.
- Blåa jeans, Gul&Blå. Ca 800 kr.
- Vit skärp, H&m. Ca 50 kr.
- Armband med pärlor, Fick av farmor.
Sen tänkte jag ha svarta pumps till .

Videoblogg

Vill ni se fler videbloggar på mig? tryck här emmsan


God morgonDet känns som om att jag bara vill lägga mig under det varma täcket igen och somna. Jag tror inte jag är den enda som vill det, tänker äta frukost snart men mår så illa när jag tänker på dte men en sak jag skulle vilja äta nu är kycklingsallad! Fan vad gott det skulle vara. Dagens outfit kommer upp snart!
Puss & Kram eran Emmsan


En trött Emma ?

DesignSorry Axel jag var bara tvungen att gå in och fixa en snabb desig nu, orkade inte vänta. Men vi lägger in din så fort den är klar? just nu är jag inte på världens bästa humör har inte träffat på Andreas på flera dagar. Glider vi ifrån varandra eller vad händer? Du får inte bli sur när du läser det här för jag skriver bara vad jag känner & tänker.  Nu ska jag iallafall vika in mina kläder i garderoben, kan ta foton sen så får ni se hur duktig jag e på det!
Puss & Kram eran Emmsan

Smått & GottSå tog nyss bort sminket, känner att jag har skuldkänslor för skulle ju sluta sminka mej men när man har börjat kan man inte sluta det är som rökning fast utan att det dödar & man får rynkor istället. Känner mig väldigt stressad för har så mycket att göra innan jag kan gå & lägga mig men kommer iallafall skirva mer i bloggen! Det är en självklarhet. Sitter med ett par rosa sockor på mig ifrån Finland som någon gammal tant har stickat, riktigt duktigt gjort men passformen är lite vrickad! Det ser liksom ut som att jag har kalleAnka fötter & de har jag ju inte .... Väntar också på att designen ska läggas upp.Här är iallafall lite bilder :

¨
Samir när han spelar in sin låt.


Dom snygga sockorna!


OnsdagJust nu håller Axel på med min nya design mm. Medans jag nyss kom hem ifrån stan ! Otroligt vad många fina höst kläder det finns kollade nästan igenom alla intressanta butiker. Jag åkte in till stan med Anton efter skolan för att köpa present till Filip, tyvär kan jag inte lägga ut den här i bloggen eftersom att han läser den! Men nästa Onsdag får ni se vad vi hittade på, det har något med Männens könsorgan att göra iallafall haha.  det jag letade allra mest efter var ett par nys jeans men hittade INGA som passade mig perfekt, de känns förjävligt får väl gå naken till skolan då! Någon som har ett bra tips på jeans som passar alla ? juste Idoldavid ringde och prata lite med mig så vi ska väl fika någon dag, han berätta att han inte hittade så bra inne i stan så får väl köpa en karta åt honom.
Pussar & kramar eran Emmsan

hackadMin blogg har blivit hackad av ngn idot, den är nerre tills om två dagar, så återkom då ! Å då lovar jag er en helt ny deisgn med mm. Axel fixar.
Puss & Kram eran Emmsan

RSS 2.0