Kvällens måste


Om jag såg ut som henne skulle jag vara snyggast i världen!

Ikväll måste man ju se Desperate houswifes, det har man ju längtat efter hur länge som helst. Min favorit är definitivt gabby, älskar hennes personlighet och stil plus att hon är klyfitg i svåra situationer!

Har spenderat kvällen åt att testa kläder,städat & pluggat. Undrar varför Jacob inte har skrivit något på hela dagen?
Här kommer lite bilder:


Ny polotröja!


1 outfiten men sen ändrade jag mig ....


Morgondagens outfit fast ändrade den med ....



- Svarta strumpbyxor, Lindex.
- Vit linne, Gina Tricot.
- Svart tunika, Mq.
- Rutig Skjorta, Peak.
- Svart skärp, syrrans.


Dröm

Snälla säg att det är en dröm, det får inte vara sant: Skulle aldrig klara av om det är sant, det måste vara en dröm det måste . . . . .

Dumpad


- Duktig fotograf till syster.

Folk frågar ofta om Andreas som jag blev dumpad av för ca 1 månad sen. Så tänkte berätta hela sagen nu så folk får sin svar .......

Vi möttes på Gröna Lund för första gången, jag är inte så blyg av mig så frågade om han ville åka en karusell emd mig men sen så planka han så de blev aldrig så men nummer hann vi byta. Efter några dagar fick jag sms ifrån han men jag orkar aldrig svara på sms, det spelar ingen roll vem de är ifrån jag svarar bara inte. Det andra smset fick jag när jag var på väg till Norrland med släktingarna och då var jag så uttråkad så svarade på det, efter många sms blev jag intresserad och lite små kär i hans personlighet. Själv var han på Gotland och sommarjobba! Det kan låta sjukt men vi blev tillsamans den veckan och vi hade bara setts en gång. Det var kärlek vid första ögonblicket, det var de verkligen.

Han åkte hem till Södertälje för att träffa mig och jag kommer ihåg när han klev av båten i Nynäshamn och han kom fram till mig och kysste mig och jag som satt på ett staket ramlade bakåt och han fick ta emot mig. Dessvärre så åkte jag hem till mig och han till sig men han skulle komma senare fast min mobil dog men vet ni vad han gjorde? Jo han tog sista tåget och klev av i Flemingsberg och gissade vart jag bodde de slutade i kaos och han fick skjus hem av polisen. han ville verkligen hitta mig men sorry så blev de ju inte ....

Nästa gång han kom hem ifrån Gotland kom han hem på heltid, sommarjobbet var slut. Jag var i Södertälje hela tiden med honom och hans kompisar. Jag fick ett guldhalsband av honom som det stod inristat Andreas i och han hade ett som det stod Emma i. Vi hade det riktig bra och jag var verkligen kär, han tog mig för den jag var och han ville inet ens att jag skulle ha mycket smink på mig? Det är ovanligt att man hör det ifrån en kille. Jag har många minnen med Andreas, alla är underbara förutom ett.

När skolan började och efter förra terminen då jag var tillsamans med en kille som förstörde mitt liv. Jag vet att man inte kan skylla på andra men jag gör det. Denna kille sitter nu på sos hem långt här ifrån i två år till, jag blev indragen i allt t.e.x  sniffning, klotter och en annan sak jag inte vill ta upp. Förra terminen var jag knappt i skolan så den här terminen skulle/ ska jag verkligen plugga upp mig. Jag och Andreas böerjade glida isär vi träffades inte lika ofta. Det är ju liksom en timme ifrån mig till honom och jag åkte alltid till han men han aldrig till mig? Lite väl hemmakär!?!

En fredag blev de lite bråk emellan oss, jag tyckte inte ens att det var allvarligt. Senare på kvällen skerv jag till han "Kom till mig?" jag fick inget svar, jag satt inne hela kvällen. Jag trodde allt var som vanligt så vaknade nästa dag ovanligt tidigt. Kollar som alltid på mobilen och då hade jag ett sms ifrån honom "Ring mig"  och sen ett ifrån hans tjej kompis som gjorde att jag ringde henne direkt. Hon berätta att Andreas hälsa att jag var singel och att han sov hos sitt ex! Först fattade jag inte men sen förstod jag?

Det enda jag ville ha svar på¨var om han hade sovit hos sitt ex? För om man sove rhos sitt ex vet man ju redan anledningen, så korkad är jag inte. Tillbaka fick jag ett sms i de här stilen : " Ja dte gjorde jag men vi gjorde inget. Och sen måste jag säga det här, jag kan inte vara tillsamans med någon som jag aldrig träffar". Vi hade inte setts på fyra dagar och det tog slut. Jag satt inne hela helgen och deppa för jag var verkligen kär och hade aldrirg blivit dumpad förut. Fick ju självklart sms om att han ångrade sig och så vidare men det var oförlåtligt någonstans går gränsen.

Den enda som kom till mig och tröstade mig var Jacob som alltid funnits där för mig. Jag sa till Andreas att om han ville ha mig tillbaka skulle han få kämpa men då menar jag inte att man säger förlåt utan verklogen KÄMPAR. Hans chans rann ut i sanden likaså som vårt förhållande. Han ringde mig någon gång och berätta att han inte hållt på med någon tjejer, men han får knulle med vem han vill i dont care? Livet går vidare.

Hoppas många har fått sina svar nu så jag slipper ta om dte hela tiden ....
Och nu är jag tillsamans med Jacob, den finaste killen och underbaraste man kan ha <3

Dagen som vart



Var i skolan som vanligt och hade bland annat svenska och so och sista lektionen var spanska. Någon som har något tips för att få in glosor i huvudet? Pluggar in saker men glömmer det alltid!?! Imorgon har jag matteprov så önska mig lycka till.



Har börjat tänka på linjer i gymnasiumet jag vill gå på, här är tre oliak alternativ:
* Beteendevetenskap- Vill bli psykolog men det är tio års utbildning och då är livet nästan slut.
* Designlinjen i Nacka- Älskar design men det är svårt att lyckas inom design men vill man verkligen något så lyckas man.
* Journalisitik - Skulle verkligen vilja bli journalist och få skriva hela dagarna.

Alla tre vill jag verkligen plugga men det är verkligen svårt? Hur ska man kunna välja rätt? Det är ett riktigt svårt beslut och man vill ju inte ångra sig heller. Vad tror ni jag skulle passa som ?

Vill bara passa på och gratta Linus som fyllde fjortis igår:


Mitt hår har gått av


Varför kunde jag inte nöja mig med det bruna? Jo för att jag heter Emma Johansson.

Rubriken stämmer, en stor del av mitt hår har fallit av. Inte konstigt jag har blonderat det 5 ggr nu och färgat det 2 ggr på två dagar! Emma lek inte med kemikalier. Det är fortfarande gult men nu kan jag fan inte färga/bleka det mer. Flintis är det sista jag vill bli!  Är så sårad för mitt kära hår så ska sova nu, sussa gott allihop?


Rösta

Glöm inte att rösta på mig till veckans blogg i:
http://lienes.blogg.se/2008/september/rosta-i-veckans-blogg.html#comment


Eran katt haha !

Oturs dag



Idag har det vart en olycklig dag för min del. Vaknade en timme försent av att min låtsas mamma väckte mig och fråga om jag inte skulle upp. Fixade mig snabbt men sen kunde jag vila ut för hon var snäll och skjusa mig till skolan. Men det första jag gjorde när jag klev upp var att kolla mig i spegeln som var knal gult sen drog jag på mig leopard strumpbyxorna så hetsat så råkade rycka sönder dom på ena sidan. Väl i skolan kom jag på att jag glömt mitt so arbete hemma som skulle in idag! Efter sista lektionen var det spexfotot och jag såg ut som en mupp och självklart var det självpoträtt också! Här är lite bilder:




Vill man bara inte äta upp honom?


Veckans lista

Nu är allt över, mitt hår är brandbils färgat och imorgon är det fotografering, kan lika gärna hoppa ut igenom fönstret. Fast det kommer passa till spex fotot då jag ska vara catwomen, här är lite bilder:


Det här var 4 gången vi färgade!


Älsklingen fanns där hela tiden och frågade varför jag inte behöll det bruna!


Spex foto outfit för imorgon.


Efter 5 färgningen såg det bara gult ut......






1. - Syskonkärlek-  Den här veckan har jag och min syster ( www.jossazatpea.blogg.se ) funderat på att skapa en blogg tillsamans för det skulle nog lyckas väldigt bra. Två systrar & två skilda världar. Får se hur det blir, vad tycker ni? Det är iallafall riktigt mysigt att ha syskon som man kan prata med, ett stort plus för det.

2. Tjäna sina egna pengar- Det finns inget bättre än att ha köpa något som man betalar själv för pengar som man har jobbat ihop. Då känner man att man verkligen förtjänar det man köper. I just love it ....

3. Städa- Jag hatar att städa, någon som gillar det? Man får ont i ryggen och det är ansträngande, speciellt damsugning. För att jag ska få min månadspeng måste jag damsuga! Men jag orkade inte den här veckan så dom drog av 100 kronor. Antingen är det jag som är lat eller dom? Varföe kan dom inte göra det själva för?

4. Blondering- Efter idag kan man ju ha gissat att det skulle ha kommit med på listan!?! Är fan frustrerad. Det står att man blir blond på förpackningen men jag är inte blond utan gul? Det är en stor skillnad. Funderar på att färga brunt imorgon men har redan lagt ner 500 kronor på den här skiten.

5. Mcdonalds- Fan vilken dålig service dom har. Idag så beställde min låtsas pappa 3 Qp menyer och en chiken meny på en drive in, när han kom hem och vi skulle äta gissa vad som fanns i påsarna? 9 pommes paket, den som la i dte måste ha vart lite borta när han/hon gjorde det. Sen svara dom inte ens när man ringer?

Nu ska jag sova, sussa gott allihop!

MissLyckat

Idag bestämde jag mig för att bli blondin så här misslycket blev det, men håller på att fixa det nu så ni får se mer sen:


Första färgningen gick bra!


Andra gick totalt MISSLYCKAT och imorgon är det fotografering i skolan!
Får se hur det blir nu?

Söndag


Världens sötaste lillebror.

Nu är man klar vaken med sin härliga frisyr! Pappa väckte mig halv nio för att frukosten var klar sedan lekte jag lite med Theo, han är så söt att man bara vill äta upp honom. En liten rolig grej var när jag vaknade så hade jag ett sms ifrån Idol David och det stod exakt så här : David har sambo så sluta hålla på ! ..... Hallå jag har inte skrivit ett piss! Han skickar bilder på sig i underkläder till mig och kallar mig hjärtat och sånt. Jag svarar aldrig på hans sms förutom sist när vi träffades och då var Johanna med och vi sa bara hej! För det sista så har han ingen sambo för då skulle han ha sagt det till mig. Så antagligen var det han som skrev så och skicka det till mig för att jag ska svara. Så jävla irriterande
, håll dig till dom i din ålder gamling!




Egoist

Hörs imorgon, ska sova min skönhetssömn nu!



Månadens måste!



Känns bra att ha jobbat idag, jobbade med en tjej som heter Emma ( världens finaste namn ) och hon är underbar haha vi hade värsta teamworket. Här är hennes blogg: www.k3tchup.blogg.se

Har suttit och tänkt på vad jag behöver köpa den här veckan vet bara inte när jag ska ha tid och köpa det! Tid är lika dyrbar som pengar nu för tiden. Alla människor behöver tid, jag känner mig stressad nästan hela tiden och det gör många andra också. Kommer det sluta med att vi kommer att behöva betala för vår tid i livet?





Kaos

Förlåt har inte skrivit på hela dagen men jobbade till sju sen så råkade jag låsa in mopednycklarna i moppen haha så pappa fick komma och bogsera den. Är det inte typiskt mig och vi har inge extra nyckel och min mobil ligger där i! Som tur fick pappa ut det, annars skulle jag ha gått i väggen. Igår s sommnade jag med kläderna på och runt tio och imorse vaknade jag sex och kolla på den nya batman filmen. Jag älskar verkligen Jokern, han är bara för härlig.


Det var en som ville ha en anleding varför min boffar toalettspray?
Svar: Det har jag igentligen inget svar på det finns ju flera alternativ. Man kanske mår dåligt och vill få uppmärksamhet eller så gör man de för att alla andra gör det.

Att sniffa toalettspray



Läste nyss på Aftonbalet om tjejer i 13-årsåldern som sniffar toalett spary plus att en kille som var 14 dog i det häromdagen. Är det här verkligen en bra ska för oss ungdomar? Allt fler börjar med denna idiotiska sak. Jag ska säga sanningen nu att jag har själv vart en av dom som höll på med det, blir man en gång indragen är det svårt att att sig loss.
Jag tog mig loss ifrån skiten och det är de bästa jag gjort, jag är tacksam för dom rut omkring mig som verkligen ställde upp,. Dom flesta som gör de mår nog oftast dåligt psykist, att utsätta sig sälv för en sån fara är inte normalt. Många där ute vet nog inte att dom kan dö vid ett andetag men tänk då på den 14-åriga killen som faktsikt dog vid sitt andetag. Att en sån simpel sak som toalettspray kan orsaka en död och farliga skador på inre organ. Sanningen idag är att många tonåringar mår dåligt psykiskt och dränker sig gärna i sprit, drogrr & annat skit. Vart finns hjälpen? Det är ju affärena som säljer det och ingen stoppar det. Tro inte att yngre är osmartare än äldre, hur skulle dom annars ha kommit på detta? Nya saker kommer hela tiden man kan till och med beställa knark på internet utan att vara 18 och få hem det på posten. De är helt sjukt hur allt går till, istället för att det blir förbättringar blir allt steget värre. Jag tror på er som håller på med det här att ni kan sluta, ni ska inte utsätta er själva för något som ingen vill ska hända. Jag tror att ni kan klara av vad som helst utan att få några minuters fantasier. Jag tycker att ni ska prata med någon och tro inte att allt kommer bli ett helvete för allt löser sig alltid, just belive it. ( Om ni inte har någon att prata med så maila mig: ( f[email protected] )



Är den här flaskan värd ett liv ?

Fredag



Här har ni mig!

Idag gick/ sprang jag 1,4 mil kom på 55 plats bland tjejerna, gissa om jag har träningsvärk? Icke det har jag inte. Åkte hem tog en dusch sedan kom Linnea och vi låg och pratade en stund sedan åkte vi till Grillholken där Helena & Elin satt för att äta. Åkte hem igen fixade mig lite snabbt sedan tog jag bussen till pappa och nu sitter jag här. Jacob skulle igentligan ha sovit hos mig men har huvudvärk och ont lite överallt så orkade inte. Jag är en sån tjej som behöver vara ensam ibland, jag klarar inte av att alltid umgås med folk inte för att jag är dryg utan för att kunna tänka igenom mina val. Om man ständigt är med människor så blir man oftast en i mängden man gör då som alla andra. Jag däremot gillar att vara själv ibland och tänka på vad jag vill göra och hur jag gör det på mitt vis, alla ska vi ju vara speciella.

Imorgon ska ja jobba, får se hur det går med mina ben som inte ens orkar stå upp.




Dödsrundan



Blev väckt av mamma även fast jag har sovmorgon så det var lika bra att gå upp.Har klätt på mig, Jacobs kss mjukisar och ett grått linne + en adidas tröja. Värsta löparen ju haha! Har ont i näsan och lite i halsen men man kan ju faktiskt gå runt banan. Har fan inget smink på heller förutom lite mascara, fick en ny ifrån mabeyline av mammsen igår. Var det bara jag som trodde att de skulle bli soligt idag? Kollade ut och det var värsta pissvädret. Känner mig inte så glad just nu men ska mötta Jessica vid nio så ska vi handla godis som vi ska gå med.  Känner mig som värsta luffar ungen i dom här kläderna skulle hellre ha gått i jeans eller kjol.
Ska ni göra något jobbigt idag då ?


Dåligt väder !?!

Jag ska bli blond igen

För er som inte vet det så är jag en blondin igentligen fast färgar de brunt men nu ska jag färga tillbaka, jag och Johanna ska göra dte nästa vecka så ni får väl se hur det går ? Vad tror ni ?
Vilken hårfärg är finast ?


Torsdag + En gitarr spelande kille

Förlåt förlåt för dålig upptadering. Slutade halv fyra och åkte hem till Jacob  och så sket vi i sminksaken och sen var jag hemma runt sex. Imorgon ska ju vi i min skola springa 1,4 mil, Jippi verkligen min dröm som går i uppfyllelse. Så min klass och paralell klassen var tvugna att bära vatten idag till vätske kontrollen, jag som hade tagit mammas klackskor för vill inte slitna på min favvosar fick så jävla ont i fötterna så Mark fick bära mig en bit.



Emma is lost!
Sen fick vi tillbaka våra Engelska prov och jag är verkligen onöjd. Man kunde få 73 poäng tror jag och jag fick 45 och 50 var cirka ett Godkänt. Måste verkligen plugga upp mig ändå hade jag pluggat till det provet de är nog det som stör mig mest. Att man lägger ner tid på något som man ändå inte lyckas med! Nej nu ska ja inte ge upp. Efter skolan så förde ödet mig till Jacob, Jag missade bussen hem till mig och då kom bussen hem till honom så hoppade på den. Väl hemma hos han så masserade han mig och spelade gitarr för mig, han skriver en låt till mig är det inte gulligt haha?
Här är han ( fast han spelar en annan låt ) :



Nu sitter jag här och väntar på att han ska komma till mig sen ska vi kolla på idol.
Vad ska ni göra ikväll ?



Själsfrände och Kärlek


Innan jag börjar skriva mitt inlägg så har jag utsett en vinnare och det blev http://lisso.blogg.se .
Ska självklart ha en ny tävling  snart måste bara skaffa pris.
Congratulations!


Har precis druckit en kopp te med halva koppen socker, jag måste ha socker annars går det inte! Kollade lite på Idol också fan vad vissa har talanger själv vet jag inte vad jag är bra på kanske på att hjälpa folk med deras relationer, jag kan hjälpa alla förutom mig själv. Låg i sängen och prata med Jacob och helt plötsligt kom min låtsaspappa in och sa: Har du sett råttan som låg död? har den i min händer. Jag såg något grått så hoppade till men då var det bara damm haha dom ska alltid driva med mig. Antingen för att jag e så dum och går på allt eller för att de inte finns någon annan att driva med? men men ...... Har tänkt lite på mig och Jacob, vi har känt varandra rätt så länge och därför känner vi varandra utantill. Jag vet exakt vad han ska svara på vissa saker i telefon och till och med hans mellan namn, frågan är om det är bra att starta en relation när man vet allt om den andra? Jag tycker både och. Det är ju alltid roligt att få lära en person i början av en relation det är ju oftast det man utvecklar men den personen kan ju också ha sidor man verkligen inte gillar och där tar det slut. Däremot om man känner personen väl innan kanske det blir lite tråkigt fast samtidigt vet man hur personen fungerar och tänker mm. som kan vara en fördel i vissa fall. Det roliga med mig och Jacob är att vi oftast tycker olika men vi respekterar det och kan skoja om det. I vissa fall är vi lika och i andra som skilda världar, ena stunden bästa vänner andra ett par hur ska detta gå ? Bra.
Ska sitta uppe en stund till, mamma kommer inte hem förräns tolv för hon är på musikalen rea så slipper henne några timmar. Ska kolla på Bee movie nu, sussa gott?



Många vill se mig osminkad, så här har ni mig helt UTAN smink.



Miercoles



Nu har jag tid för bloggen har städat mitt rum haha det var en liten kaos här inne.


Idag var jag i skolan hade engelska, idrott, so och matte + extra matte. På Engelskan hade vi inte Engelska utan vi skulle komma fram till något angående spex fotot, det blev ett Gangster/ nörd tema, man får välja själv fast man fick vara skurk också så jag ska vara Catwomen. Det passar mig bra hehe. På idrotten var jag inte med eftersom att jag har ont i halsen så det sket jag i men på fredag ska jag springa 1,5 mil kommer väl dö på vägen. På so:n skulle vi lämna in våra uppsatser om en valfri resurs, jag skrev självklart mina papper i min lilla bärbara men nu får jag inte ut dom!!! Kände för att kasta datan på marken och hoppa sönder den men en röst i mitt huvud sa att jag inte skulle göra de så gjorde de inte. Efter lunchen hade vi matte och det handlade om x & y, de är inte riktigt min grej men förstår hur man gör. Stannade sedan på bas matte som är en valfri lektion som man kan stanna på efter skoltid man kan också välja att fördjupa sig i det. Det finns nog inte i många skolor och om ni undrar varför jag skriver om skolan är dte för att min Matte/ No lärare Jesper sa att han aldrig hade sett något inlägg om skolan som ändå är en stor del utav min vardag så skrev ett nu haha.



Mina Älsklingar, Johanna & Jessica.


Imorgon är jag bjuden på en sminksak, självklart ska jag ditt med Mammsen.
Nu ska jag lägga mig och sova i en timme eller två.




 


Goder morgon



Just nu sitter jag på kontoret i skolan och vill bara hem. Vaknade med ont i halsen och förkyld som vanligt men mamma fick mig att gå till skolan efter mycket.! Idag ska jag avsluta tävlingen, fan vad jobbigt för man vill ju att alla ska vinna men det går ju inte.

Jacobs och min bebis



Fan vilken tuff dag, slutade klockan halv fyra åkte in till stan med bästa vännen Johanna. Först gick vi till en kyrka fast sen insåg vi hur okyrkliga vi va så vi orkade tyvär inte lyssna mer på bönen som lästes upp. Sedan gick vi längs Drottningatan och letade cafe. Vi hittade ett mysigt och fikade, sedan blev jag inlåst på deras toalett men det vill jag inte berätta om. Vi pluggade det vi skulle sedan åkte vi till Fridhelmsplan för att gå till Idol Davids jobb, har inte sett han på 2 år så det blev lite intressant. Han hade förändrats mycket, vi hann tyvär inte prata så mycket men han hann säga att jag var lika snygg nu som då haha. Komplimanger kan man inte få för mycket av men han är lite för gammal, jag menar inget illa men de är lite pedofil aktigt. Sen tog jag mig hem!
 Hittade en sida där man kan se hur ens barn kan se ut med vissa personer, så här såg mitt och jacobs ut:





Så fula bebisar!
Hoppas inte att den där hemsidan är seriös.




Tisdag



Vaknde upp med en kaos i sängen, jag låg på datan och täcket var helt ihopknöglat. Fast sov ändå gott haha var tvungen att trycka på snooze två ggr innan jag orkade mig upp. Somnade lite sent igår men satt och diskutera barnuppfostran med mamma och Juha. Det måste ju finna en rättvisa i en familj? Man ska inte särbehandla folk men det är ju svårt om en person är egoistisk. Det var lite roligt faktiskt kanske borde bli en partiledare. Vote for Emma!



Nu har jag iallafall gjort mig iordning och ätit en macka med bregott smör, det är så otroligt gott!
Idag kommer jag inte kunna blogga förrens senare ska åka in till stan och fika med Johanna men jag tror ni klarar er utan mig ett tag.
Många pussar och kramar eran Emmsan



Dagens klädsel:
- Halterneck linne, GinaTricot. Ca 150 kr.
- Svart kofta, Bik bok. Ca 200 kr.
- Jeans, Tiger of sweden. Ca 1000 kr.


Veckans lista

Herre gud, glömde veckans lista igår! Världen går under, haha. Tänkte skriva den nu istället. Min morbror var här en stund och stoppade min bärbara i hans håriga rumpa, höll på att ramla av stolden. Han är riktigt knäpp haha fast rolig. Har ni sjuka släktingar ?



1. Filmkvällar- Jag är ständigt stressad och då är det skönt att ta dte lungt och kolla på olika filmer så man blir lite avslappnad det allra bästa är väl om man är men någon vän eller kille så man inte får ångest och känner sig ensam.

2. Nässpray- Usch, nässpray hjälper inte ett piss. Det är som att spruta upp vatten i näsan och så rinner dte ut igen, vilken uppfinning hoppas den personen fick nobelpris.

3. Hudkräm- Jag hoppas alla tjejer unnar sig hudkräm ibland. Det är så skönt att få ta något avsvalkande i ansiktet och inte ständigt gå runt med makeup, även fast jag känner mig hemma med smink. Det är en stor del av min vardag. Säg inte nu att alla tjejer har naturligskönhet för jag har redan hört det men jag ÄLSKAR mitt smink!

4. Kärlek- Okej för några veckor sen  var jag inte världens lyckligats och trodde inte precis på Love men nu är det ändrat. Ni där ute som inte tror på kärlek jag lovar er att ni innerst inne gör dte ni är bara förbbannad på kille som såra er, så ta en bit choklad och leta vidare, den perfekte killen finns runt hörnet.

5. Tekniska prylar- Är alltid roliga mobiltelefoner som datorer men jag får damp när det är något fel! När datan hackar eller mobil mstängs av, då känner man bara för att kasta sakern aåt helvete. Kan folk inte göra hållbara saker längre ? Eller är de jag som är för oförsiktig.

Nu ska jag ta en kopp kärleks tee och drömma mig vidare, skoja jag ska plugga.


( En favvo bild på mig )

Skit



Jävla skit videobloggar dom fugerar inte kommer dumpa datorn i toan snart!
Idag har dte vart en super bra dag är på världens bästa humör, säkert för att jag är kär. Det kanske är så, att drömprinsen har funnitf framför ögonen på mig hela tiden i fem år. Här är älsklingens blogg: http://www.jacobss.blogg.se/
( Haha han viker ut sig lite på bilder men det skiter jag i )


( Mitt nya halsband )


( Min nya jacka )


( MIna nya skor )

Bilder

Äntligen får man skriva i bloggen måste kolla igenom alla kommentarer och svara på dom också. Fy fan vilken jobbig helg det har vart fast inget intressant förutom att jag hittade en ny jacka och ett par nya stövlar, just love it! Plus en ny pojkvän haha. Nej då jag hittade honom inte vi har känt varandra i 5 år och  vart på g lite till och från men nu är vi seriösa. Han har spenderat tid med mig och min mama denna helg haha. När jag rensade igenom min agmala saker så hittade jag alla min dagböcker jag har skrivit då så tänka jag att dte inte stod något privat, men det gjorde det tydligen! Jag vill inte ens skriva dom sakerna här i bloggen men Jacob har läst det iallafall.
Här kommer lite bilder:


( Jag har fortfarande bikinränderna kvar )


( Lördagens outfit )


( Jag med min nya jacka )


( Älsklingen )


( Jag fast bilden är skita suddig )


Tävling

Nu är det dags för en ny tävling och priset är olika slags smycken och ett diadem. Själv skulle gärna vilja ha de men då blir det ju ingen tävling! För att vinna behöver ni bara kommentera inlägget och skriva att ni är med i tävlingen, inget mer trams kräver jag.


Hej då bloggen

God kväll alla där ute om ni undrar över mitt glada humör så är jag kär. Äntligen har man gått vidare, tyvär kan jag inte säga något mer om detta för det är lite hemligt. Har precis ätit landgång som min mamma laga, hon är grymt duktig på att laga mat.



Jag måste tyvär säga hej då bloggen tills på måndag nu. Det känns för jävligt  men min låtasas pappas släktingar ifrån finland kommer och då kan vi inte vara i huset. Det är en låååång historia men det får jag ta någon annan gång, när jag vill att allt i min sjuka släkt ska komma ut för dte är inte jag som ska skämmas. Istället så ska vi ha en lyx helg, äta ut varje dag och shoppa mm. Det finns alltid något bra i dåliga saker! Tänk positivt.
Från och med idag ska jag börja gå på magnesium tabletter som bygger upp muskler och nerver, får se hur det går. Bara jag inte kommer se ut som en body builder, det är inte riktigt min stil. Sen ska jag börja använda en annan kortison grej. Medecin Emma kan man börja kalla mig, bara på förra året gick jag på pencellin konstant. Tyvär så tror jag inte på läkare i Sverige längre.


( Dagens outfit )

Efter de här inlägget kommer tävlingen upp!
Ha en super bra helg alla där ute, tjejer som killar ;)
Kommer sakna mitt liv ( Bloggen) men men ....
Pussar & Kramar eran Emmsan




Tävling avslutad

emmsan


Ikväll startar en ny tävling så håll utkik!

Porrsajt

Min morbror är här och hälsar på så sitter vi vid middagens och pratar lite om bloggar och sånt.  Vet ni vad han berätta då !!!! Att han ägde en porrsajt när han va i min ålder som han tjänade två tusen på per vecka, det kanske är det man borde starta haha. Älskar när man får veta sjuka saker om sina släktingar då känner man sig lite normal iallafall.

--------------------------------------------------------------------------

Sen har det hänt en hemsk sak med en 20 årig tjej som heter Madde  dog i cancer för några dagar sedan och nu har en kille startat ett projekt att samla in 100.000 till barn cancerfonden. Tycker absolut att ni ska göra det, självklart är det frivilligt?
Tyvär så har jag personer i min släkt som har cancer och hoppas att forskarna hittar en lösning snart, ni som har det kämpa på ni klarar det känn er älskade.


http://enbart.blogg.se/2008/september/080916-enbart-gastblogg-av-anne.html


Bye bye

 emmsan


Ja vad ska jag skriva ? Sitter hemma hos mamma just nu och tar det lungt. Idag när hon hämta mig var det ingen ide att berätta vad jag gjort under dom dagar jag var hos pappa för hon läser ju min blogg konstant så hon visste redan allt, visst är det lite läskigt men det var mitt val att starta bloggen så.  Sen så sa jag till henne att jag ville åka förbi lägenheten som snart ska tömas för att hämta min falska burberry halsduk, jag hittade inte fanskapet så vi åkte hem istället. När vi precis va hemma hade det skett en krock precis utanför oss , det var en brandbil tre polisbilar och en ambulans. Man ska vara tacksam för dom val man gör ibland även fast jag många gånger gör fel val! Det här är mitt sista inlägg för är så trött men imorgon avslutas tävling och samtidigt startas det en ny, så håll koll?

Mina nya tights jag fick av mamma idag:





Bättringsväg

Somnade klockan nio igår och sov ända tills halv tio idag, känner att jag är på bättringsväg så imorgon blir det skola för min del. Har legat och kollat på Oliver Twist, den är så tragisk men lycklig på samma gång rekomenderar den. Har inte gjort något mer fast nu ska jag plugga lite.

-------------------------------------------------------------------

Igår frågade jag en bloggare om han var fotograf? Då fick jag till svar att hans flickvän mena att jag tyckte att han var snygg. Jag har ju fan inte ens sett han, då blir man lite irriterad och sen så ba prenumenera på min blogg, det vore ju roligt för både dig och mig. Skit kul verkligen! Jag prenumenerar inte på killar som är så egoistiska.
Sen när blev " Är du en fotograf " till " Du är ju snygg ", lite koll får man väl ha. Störde mig på det där hela kvällen igår, gör det fortfarande men nu har jag bestämt mig för att man inte ska ödsla tid på "Ointressanta" bloggare!
Och tyvär killen jag tänker inte länka till din blogg för det förtjänar du knappast!


Farmor & Jag
( Bilden är tagen i sommras i Norrland )


Tryck i näsan

Ligger i sängen och tänker göra mitt god natt inlägg nu. Hela mitt huvud känns som en ballong och det är tryck i min näsa och öron känns som om att man flyger. Känner mig riktigt äcklig, efter att ha legat i sängen ett bra tag luktar man nog inte så gott längre. Vilken tur att man inte har killbesök då! Sen ligger det snor papper över hela mitt golv. Nej nu ska jag sluta skriva om sånt det låter ju som att jag är värsta ofrsächingen. Killar har det jävligt bra allafall, vad jag tycker men samtidigt är dom inte lika starka som oss tjejer, dom skulle inte klara av vissa saker som vi kan. Dom skulle knappast klara av att blöda ifrån deras underliv i ca. en vecka mm. Vi tjejer ska känna oss starka ändå blir vi alltid nedtryckna av killar nästan varje dag. Stå på er! Vad skulle killarna göra utan oss ? Gå under, fast vi skulle inte klara oss utan dom heller.


( jag med min naturella hårfärg )

Läste nyss i en tidining och hitta en rolig rubrik, vad tror ni menas med det här:
- Ont i armen pågrund av musen. ?

----------------------------------------------------------

Blir man inte glad när man läser det här:


( Ska länka till blogerskans blogg sen men kommer inte ihåg hennes adress )

Sussa gott // Många Pussar & Kramar eran Emmsan



Tråkigt



Nu har jag super tråkigt har legat i sängen och kollat på fyra filmer. Sen kom Maximus upp en stund också och mös vid mina fötter. Tror jag kommer bli säng liggande imorgon också får se mycket händer på en natt.
Nu ska jag sova en stund.
Vad har/ ska ni göra idag då?





- Aj ... !?!

Mysdag

Jag vaknade upp och lika sjuk om inte sämre än igår, så ska ligga hemma idag och bara vila.
Vill till skolan för orkar inte hamna efter men ibland så måste man faktiskt göra saker som man inte vill.
Som att städa, vem vill städa? inte många men man måste ändå göra det.
Livet har innehåller så många saker som man inte ens vill göra.
Man vill ha ett bra jobb men inte plugga men för att få ett bra jobb måste man plugga.
Så är det nog igenom hela livet, steg som man måste gå ett för ett, men vad händer om man hoppar över ett steg?

Modetips: Stickat, ett av höstens måste!



Den här favortien kommer ifrån forever21.


Sjuk

Jaha då var man sjuk igen då, har kollat på " The simpsons movie" den sög rent ut sagt! Hade förväntat mig något bättre men nej den var sämre. Någon som tycker något annat ? Just nu sitter min syster och bölar för att hon inte får sova inne hos mig inatt blir så snurrig, hon har ju en egen säng? Hon säger att vi inte träffas så ofta men på nätterna sover man ju ändå! Just det, någon frågade när tävlingen avslutas och den gör det på onsdag. Ska ha en ny tävling ska bara köpa ett nytt pris.
Nu ska jag hitta någon annan BRA film, något tips?





Dum & Dummare

Jag som alltid brukar kallas blondin var faktiskt smart idag på no lektionen. För er som inte vet det är jag blondin igentligen, då menar jag verkligen en blondin. Iallafall så skulle vi tända en sak med den där gaständaren och dom som jag var med brukar alltid vara smarta. Det är bland annat dom som kallar mig för korkad men idag knäcke jag dom haha. Dom försökte få eld på den i flera minuter men dom lyckades aldrig? Gissa vilken kommentar jag kom med då?
- Ni borde kanske sätta på gasen först.
Haha och jag hade rätt också men som sagt den som skrattar först skrattar sist!





Nu blir det te och plugg, skriver senare.
Många pussar & kramar eran Emma.


Måndag

Varför ska det vara måndag? Just idag? Igår kväll låg jag och kolla casper, ni vet det där spöket. Han är ju bara för gullig. Inatt sov jag inte ensam i min säng utan min syster sov där också. Vaknade klockan sex med ont i halsen, öronlock och huvudväk, hoppas verkligen att jag inte blir sjuk nu !?!
Idag är det dags för att ta på sig mössa och vantar, har ingen mössa här förutom min systers svea mössa. Den får man ha på sig skiter i om folk kommer kalla mig fjortis. Fjortisar börjar ändå bli utrottade nu.
Eller vad säger ni? Fjortistiden är väl förbi, den var en hit förra året?
Jag säger inte att jag är emot fjortisar för min lillesyster är en ( www.jossazatpea.blogg.se ) men jag tycker att  fjortis perioden är förbi.
Vad tycker ni?



Roliga timmen

Kände mig som en lodis i syrrans kss och helt osminkad så bestämde mig för att locka håret och sminka mig så här blev det:







Bloggjävel

Har precis kört ett yoga pass och träningscyklat i en halvtimme och det var riktig skönt fast har huvudvärk nu .
Ska duscha och plugga sen.



Är lite smått sur på min blogg nu för att den har satt mig i en situation och eftersom jag alltid e ärlig ska jag berätta varför också. Det finns en kille som är världens snällaste och gulligaste men som jag skrev igår så dras jag alltid till bad boys.  Självklart har ju denna kille sett det nu och så här löd smset jag fick av han nyss:
" Om du vill ha bad boys ska du få det, men det kanske inte gör mig till världens lyckligaste person"
Perfekt Emma, du är så "Himlans" smart!
Men men bloggen är en del av mitt liv så .......
Man kommer alltid längst om man är ärligast.


Videos

Nu tänkte jag bjuda på lite underhålling, dom videobloggar som är mest sedda.











Obs. Jag är inte seriös på alla!

Planerad dag


( Jag med skolfotot som togs i sexan )

Klev upp för en timme sedan fast var uppe ännu tidigare och åt frukost men var tvungen att sova mer. Idag är en sån här segis dag fast har jätte mycket att göra, hela dagen är planerad timme efter timme.
Här är lite saker jag ska göra:
* Yoga
* Plugga spanska
* Städa
* Rensa smink + smycken
* mycket mer .....
Hur ska jag hinna ?



1. Tjuvringare- Nu har jag bytt nummer men ändå får folk tag i det och ringer och håller på. Jag vet att dom flesta är med om det men skit i dom som ringer. Bry er inte om dom och lägg bara på luren. Slösa inte tid på idioter, våran tid är för dyrbar!?!

2. Mascara- Jag älskar mascara men det finns ett problem? När man inte orkar tvätta bort det rycker man loss det. Jag gjorde det igår och fem fransar lossnade så nu ser det jätte konstigt ut när jag har mascara!?!  Fast dom växer ju alltid ut.

3. Musik- Vad skulle vi göra utan musiken? Att vakna upp och sätta på sin favorit låt är det härligaste som finns. Håller ni inte med? Själv älskar jag musiken på 107,5.

4. Anonyma- Här i bloggvärlden får man alltid anonyma kommentarer både snälla och dumma. Det dom inte verkar fatta är att dom lämnar sin ip-adress som vi sedan kan få reda på adress mm. Tänk lite innan ni anonyma skriver något patetiskt till en bloggskrivare?

5. Kylan- Den här veckan har vädret verkligen blivit kallare men en positiv sak är att man kan börja använda sina höstjackor och skor. Själv ska jag köpa ny höst kappa och skinn skor i veckan eller nästa helg. Äntligen kan man lägga undan alla sommar kläder man tröttnat på.


Scitzofren



Som vanligt blev det ändrad planering, åkte med mamma till Värmdö och grattade Jenny som fyllde 25 som snart får barn också. Var där en stund sedan åkte vi hem så nu sitter jag hemma hos Pappsen och skriver här i bloggen. Jag kom på att jag glömde berätta om en sak i Fredags då några killar kallade mig scitzofren för att jag har två olika sidor. Så jag tänkte lite på det och det är sant? Jag har två sidor. På ena sidan är jag en tjej som är normal som är ganska tyst och tänker/dagdrömmer mycket, jag döljer när jag mår dåligt och intalar mig själv att jag mår bra hela tiden. På den andra sidan är jag en tjej som är ganska konstig som säger exakt vad jag tänker gör galna saker också som jag alltid ångrar. Dom två personerna e jag och det beror också på vilket humör jag e på!




Idag har jag tänkt mycket på mig och killar. Jag kan få dom mest underbaraste killarna som alltid tar tjejen före dom själva, som alltid ställer upp ooch finns där för en men jag väljer alltid dom som är lite "Bad boy". Har ingen aning om varför jag gör det men jag dissar alltid dom underbaraste och blir tillsamans med idioterna. Hur får man en ändring på en sån sak?

Galen





Vaknade klockan sju! och min dag igår blev inte som planerat. Jacob åkte hem runt sex för att äta och så sen skulle jag ringa han när jag var klar med allt men jag råkade somna och vaknade klockan sju i morse. Kollade på mobilen, hade tre missade samatl ifrån Andreas! Vad vill han nu då? Sen kan jag inte gå har sån fruktansvärd träningsvärk i benen men ska köra lite yoga ändå. Idag blir det bara en film dag med godis orkar ingenting vet inte varför? Känner bara för att ligga i sängen och sova bort hela Lördagen. Idag är det en negativ dag för mig.
Vad ska ni hitta på idag då ?
Pussar & Kramar eran Emmsan






Rushen

Kom nyss hem ifrån att ha vart och joggat 3 km med jacob, han ska snart komma tillbaka så ska vi kolla på lite film är riktigt trött i kroppen nu! Här är kvällens outfit:







Nu är det dags för att säga hej då så skriver jag senare, Puss & Kram eran Emmsan


FREDAG




Äntligen den efterlängtade Fredagen, ska snart ut och pringa med Jacob igen. Nu kommer en överaskande sak? Jag sprang/gick en halv mil på idrotten idag är så jävla stolt. Lata Emma har blivit duktig igen!  Just nu sitter jag och kollar på mig själv i spegeln jag har riktigt bra självförtroende. Om jag kunde skulle jag gärna ge lite till dom som inte har så bra självförtroende, för det
är något man mår bra av. Man måste kunna tro på sig själv annars kommer man ingenstans. När man går upp på morgonen ska man känna sig snygg,stolt & frisk. Alla människor ska kunna må bra och tro på sig själva  tyvär så gör ju inte alla det. Jag hoppas det kan bli en förbättring på det! Juste igår färgade jag mitt hår brunare vad tycker ni?




Ni får tycka att jag är ett Freak men jag är så nöjd som man kan vara över sig själv!


( Glöm inte Tävlingen i inlägget nedannför )

Tävling

Så nu är det dags för tävlingen med ett par Örhängen som jag tyckte var grymt söta som pris. Det enda ni behöver göra är att lämna eran mail i en kommentar. Good luck!



Sorry killar men ni kan ju alltid skänka dom till er flickvän eller någon ni gillar ;)

Tränat



Idag har det vart en normal dag var och handlade lite med mamma efter skolan, hittade bara en ny väska och bambuörhängen men också en present till tävlingen som startar idag den kommer i inlägget efter.




 emmsan

Springa

Nu måste jag springa först platta håret bussen går ...................



- Jeans skjorta, H&m.
- Midje skärp, Kapphal-

Sussa gott



Okej, jorden går inte under! Blev lite besviken faktiskt inte för att jag vill dö men det skulle vara roligt med en upplevelse. Det blev tyvär ingen springning för mig & jacke för HAN orkade inte efter sin boxning. Imorgon ska jag iallafall springa med eller utan honom! Vi satt och kollade på idol med mamma & juha, riktigt skojsigt haha nu älskar jag faktiskt den nya juryn.  Imorgon blir det shopping i Skärholmen så troligen kommer en tävling upp imorgon. En rolig sak är att jag vann ett par örhängne i en tävling hos en bloggerska ni får se hur dom ser ut sen när dom kommer med posten!
Pussar & kramar eran Emmsan

Tired

Åh  nu ska jag sova i två timmar innan jag ska ut och springa med jacob ska göra det varje kväll nu! Idag var det en vanlig skoldag förutom att jag är ovänn med mina såkallade "Bästa vänner". Kvart i tio ringde min syster och sa att hon älskar mig jag undrade så klart varför? JORDEN GÅR UNDER! Jag har kommit lite efter men vad jag har förstått nu så kommer jorden gå under tio ikväll det ska bli intressant att se? vad tror ni?
Ska vi DÖ idag!



Videoblogg

emmsan

 

 


Videoblogg




Just nu sitter man här i sin säng och dricker harrods tee ifrån England, det smakar inget speciellt! Har gjort mitt Engelska tal också tänkte spela in det så får ni höra haha då kommer ni få er ett gott skratt.






emmsan

 


Seg dag



Nu kom jag hem, äntligen. Snart kommer Jacob och jag vet inte vad vi ska hitta på men någonting iallafall. Är verkligen skita trött men en videobloggning blir det innan jag går och lägger mig.
Måste också köpa en ny skinnjacka eller dunväst har inte bestämt mig, vad tycker ni man får mest använding för?




Ps. Många verkar tro att bloggarna som står nedanför är dom jag läser. Nej det är det inte!
Det är en annan tjej som läser dom!


videoblogg

emmsan






Ni gör mig så glad, bara så ni vet så kan ni pernumenera på min blogg. Det är helt gratis och ni missar inte ett enda inlägg ifrån mig tryck bara på den rosa saken här nedanför haha.
Ha en supet bra dag för det ska jag försöka ha!


Måndags trött




Nu ska jag faktiskt sova och jag vet faktiskt att klockan bara är halv nio men jag har en fruktansvärd huvudvärk och sprängande smärta i örat. ska åka och kolla imorgon om jag har öroninflammation. Det är fan komiskt! För ett år sen hade jag problem med näsan men det opererade dom sen för ett halvår sen var det halsen det opererade dom också och nu öronen haha. Det är nästan så man vill hugga bort huvudet! Men alla har probem då är det bara dom går inte att undvika. Nu tänkte jag berätta en sak också som inte ens Andreas har fått veta än. Jag har bestämt mig för att förlåta han. Anledningen är att jag läste en hel bok idag när jag kom hem ( Känner mig duktig ) som handla om en tonårstjej som har den perfekta pappen. Men pappan får reda på att hans dotter inte är hans dotter utan att hans fru låg med hans broder, så det var alltså broderna dotter.  Han lämnade då sin dotter som inte visste något men sedan fick hon veta igenom att läsa i en tidning att hennes "pappaa" stämt hennes moder på pengar för allt han betalat för sin dotter under alla år, sen hade han också sagt till tidningen att han inte tålde att se henne. Hon blev förkrossad, hon som alltid litat på sin pappa men nu gick han bakom ryggen på henne! Men i slutet löser sig allt förståss & hon förlåter han. Det fick mig att inse att man inte kan vara sur för saker hela livet man måste kunna förlåta. Det är nog det viktigaste man mste kunna!  Sov så gott nu?


( www.jossazatpea.blogg.se )

Ex möte


Grymt snygg väska, perfekt för Hösten.
Svart med fransar och fransar som börjar bli mode nu igen.


Japp, nyss kom jag hem ifrån ett möte med mitt Ex. Vi kom dessvärre inte fram till något det slutade att jag tåg tåget hem. Såna saker är så jobbiga man tror att man känner någon fast man inte gör det. Han sa förlåt men vad hjälper ett förlåt ett krossat hjärta? Ingenting.... Så det är som det var igår. Han ska iaf träffa mig imorgon med en stund får se hur det går. Idag har det hänt en rolig sak. Jag satt och vänta på tåget med datan i knäet så helt plötsligt så kom en kille fram till migg, han fråga om jag ville byta nr mm. Han var riktigt gullig tyckte jag fast han sa lite roliga saker som " Jag älskar sex & det står jag för " på sms. Aja ingen är normal, det lärde jag mig igår.


Videoblogg



Japp, vad ska man säga? En vanlig Måndags morgon fast idag ska jag ju träffa Andreas någonstans vet inte vart det blir nog inte Södertälje. Ni får förståss veta allt sen!




God natt

Nu är jag riktigt trött känner bara för att slänga mig ner i sängen & sova och det ska jag också. Tänkte ju som sagt ha en tävling här på bloggen men hittar ingte pris därför ställer jag frågan, vad skulle ni helst vilja vinna ?
Sov så gott iallfall & dröm om mig haha.


Vet inte vad jag höll på med men det finns ingen som är normal för alla är på sitt sätt.

Söndags trött




Äntligen hemma efter att ha arbetat. Känns riktigt bra att tjäna sina egna pengar! Ska ta en dusch & basta snart har så jävla ont i min rygg. Fick också veta en liten rolig sak av en tjej som är världens snällaste som jobbar där. Hon berätta att gamla tanter inte har hår där nere, nu vill man ju lungt bli gammal så man slipper raka biknilinjen! Haha. Nyss så skulle jag också ta fram underkläder som jag kunde ta på mig efter duschen så hitta jag en Bh jag aldrig använt men den är lite för överdriven tycker jag. Den går liksom inte att ha under ett enkelt linne.



Pictures + videoblogg

Har inget att göra så tog lite bilder!








Veckans Lista



( Bara lite dålig kvalite på bild! )


Nu vaknade man nyss på veckans sista dag & känner sig riktigt pigg ska jobba ifrån 12-6 så då får bloggen klara sig uten mig. Jag har upptäckt en jobbig sak att jag är beronde av min blogg, jag kliver upp tidigare för att skriva och tar med mig datorn överallt för att svara på komentarer. Undra om det finns något hjälpmedel för det? Sen har jag bestämt mig för att göra en "Veckans lista" där jag ska skriva 5 saker  som är bra eller dåligt med denna vecka. Det är premiär för den listan här & nu.




1. Att bli dumpad på sms- Ingenting man vill bli men jag blev det visst va det förra veckan men det sätter sig liksom på hjärnan. Kom överens med er partner att ni aldrig ska dumpa varandra på sms, det är bara egoistiskt och okänsligt.

2. Köpa upp pengarna på godsaker- Jag har köpt bullaroch cocosbollar varje dag och jag är nog inte den enda som kan hålla mig ifrån saker med socker. Den här veckan ska det bli en stor skärpning någon som vill utmana mig?

3. Nylonstrumpbyxor- Är verkligen perfekta till allt. Om man inte har rakade ben eller är blek så fungerar dom som ett mirakel. Jag skulle inte kunna gå med klänning eller kjol om jag inte hade dessa.

4. Pinsamma situationer- Det finns inget värre än pinsamma situationer som igår. Jag & mamma var & handla mat så såg jag den person som jag absolut inte ville se. Jag var 7 år gammal och bråkade med en tjej men sen löste det sig. Några dagar senare följde jag med denna tjej hem och gissa vad? Hennes pappa står och skriker fula ord till mig.  Mamma som då inte var hemma för jag skulle ha stannat oss min tjej kompis i några timmar visste ju ingenting.  Så jag sprang hem och satt utanför i 2 timmar. Vilken jävla pappa skriker cp unge & sånt till en sju åring! Han fick jag iallafall se igår, jag hoppas han skämdes.

5. Dödskalle scarfar- kankse var mode för ett tag sen men jag använder fotfarande min. Känner man att ens outfit saknar något är det bara att slänga scarfen runt halsen. Just Perfect!

Det fulaste jag sett

Det här var det fulaste jag sett, kan någon förklara vad som är snyggt med detta !



Saturday night



Nyss kastade jag ut Jacob så jag kunde sätta mig framför bloggen. Nej då, skojar bara men ska jobba imorgon så måste sova lite iallafall. Vi hann kolla på två filmer "Kärringen, där nere" & "Underbara älskade". Jag rekomenderar båda fast ingen av dom var super duper bra! En liten roligt bit ifrån "Kärringen, där nere":
Magdas kompis kommer med ett fotbad.
- Jag köpte ett lyx fotbad till mig igår så du får mitt gamla i försenad födelesedags present.
Haha tyckte det var lite roligt. Nu ska jag iallafall sova ni hör mer av mig imorgon!



Tänk om ...

Just nu sitter jag i min älskade säng och väntar på Jacob. Så började jag tänka, tänk om alla gick runt  bal klänningar som folk gjorde för i tiden. Jag som älskar att ha klänningar på mig skulle nog vara rätt nöjd men många skulle troligen hata det!  Om jag skulle gå runt med en bal klänning imorgon skulle folk tycka att jag var ett freak med stora bokstäver!



Osminkad OMG!


Jag & min bvännen Johanna


Som jag sa i videobloggen var det en tjej som gjorde att jag tvingade mig själv att fixa en videoupdate och nu så gick jag in på hennes blogg för att kolla lite och då har hon skrivit en text om mig som är en av hennes favvo bloggar. Så jävla gulligt gjort, tycker absolut att ni ska besöka hennes blogg på http://dumpamig.blogg.se/ .

Har precis duschat och ska kolla på lite film nu med syrran( www.jossazatpea.blogg.se ). Hon är en fjortis som bloggar riktigt roligt faktiskt haha!
Tog en bild på mig nu osminkad så ni får se varför jag sminkar mig så mycket som jag gör haha.



Videblogg

 emmsan


Lördags mys



Idag har jag än så länge bara tagit det lungt, har väärldens huvudvärk & e täppt i näsan så orkar inte anstränga mig för att hitta på något roligt. Senare kommer Jacob till mig ( www.jacobss.blogg.se ), vi ska väl säkert kolla på film. Har hyrt sex olika filmer idag plus köpt 1 kg godis som vanligt. Ska göra äppelpaj nu också! Hjälpte nyss mamma med sina goda pannkakor.



Hittade också en rosa kofta som jag aldrig använt som jag defintivt ska börja använda nu!





Outfit



Nyss när jag skulle sminka mig hittade jag inte mitt smink och jag som verkligen är beronde av mitt smink också. Gissa verrt det är? Jo i skolan har glömt det i mitt skåp i kontoret, just perfect. Så fick låna mammas smink och det blev jag verkligen orange av. Men men, det är bara att göra det bästa av situationen just nu. På måndag får jag tillbaka mitt älskade smink igen.





- Vit kläning, Gina tricot. ca 200 kr.
- Svarta tights, stadium. ca 50 kr.
- Halsband, Glitter. ?


Vaken klockan sex

Jag vaknade klockan sex inatt och var hur pigg som helst. Satte mig och testa mina raggningsrpliker på Engelska i en timme sen gick jag & la mig igen. Det är skita kul att göra det testet gör det ni med:
http://www.ef.se/test-center/index.aspx
Det är lite smått berondeframkallande.
Har också kollat in lite väskor men vilken av dom här tycker ni är snyggast?



Själv tycker jag att 1 & 3 är rätt groteska men 2 helt underbar!


Friday night

Dom här två paren ska jag satsa på i höst:


- Båda är ifrån Dinsko & kostar runt 500 lappen/st.


Det blev ingen träff med David var alldeles för trött & seg i hela kroppen. Det känns som om att mitt huvud är en stor fotboll! Ska kolla på filmen "Juno" nu som jag nästan sett 7 gånger men det är en film jag verkligen rekomenderar för alla åldrar. Imorgon ska jag träffa Linnea som jag inte träffat på ett tag men vi har pratat med varandra & sen hade jag ju frågat Andreas om vi skulle träffas och prata med har inte fått ett svar så jag skiter i det då. En sak som också händer imorgon är att en gullig tjej har gjort en ny header åt mig den är nästan likadan bara att den har detaljer, säger inte mer nu. Nu får ni sova så gott medans jag ska ladda upp en konstig bild på mig själv.





Saknar


( jag är grymt snygg i keps )

Nu måste jag erkänna en sak jag saknar Andreas sså otroligt mycket. Jag säger till många att jag inte gör det men innerst inne gör jag det. Han accepterade mig verkligen för den jag e och jag kände att jag kunde se ut hur som helst när jag var med honom för han skulle ändå älska mig lika mycket. Tyvär så kommer det nog aldrig bli vi igen men han kommer alltid att ha en pats i mitt hjärta.




En sak ni inte vet om mig: Jag älskar bregott smör, jag kan sitta med en sked och äta ur smörpaketet. Visst låter det äckligt men det är jävligt gott!

Tjuv




Min systerr har börjat i en ny skola med hennes bästis osv. Men nu när hon sitter & pratar med mig berättar hon att folk i skolan kallar henne tjuv för att en tjej glömde mascaroror hemma hos oss och ingen tänkte på det och sen ett halvår senare kastade jag dom. Så nu har den tjejen i skolan fått alla emot min syster, folk knuffar till och med in henne i väggen! Jävla ungar säger jag bara vad har ni för liv? Ni måste ha seriösa problem. Vill ni något så kan ni ringa mig för det var JAG som kastade dom där usla torkade msacarorna bara för att dom hade legat där i ett halvår och skyll dig själv som inte hämtade dom! Juste min syster har startat blogg, så nu blir syskonen Johansson bloggsystrarna haha :)
Vad tycker ni om denna situation?

Äntligen Fredag



Ja rubriken säger väl det mesta det är äntligen den efterlängtade Fredagen. Det jag längtar mest efter är min sovmorgon imorgon har klivit upp 5 nästan varje dag nu! Idag hände inget speciellt, idag var den första dagen jag inte köpte bullar i cafeterian. Känner att jag måste minska på dom behoven. Plus att en kille saa igår att jag kommer bli fet när jag blir stor . Inte för att jag lyssnar på andra men man kan inte vräka i sig godis hela jävla tiden. Ikväll ska jag nog in till stan & träffa David, vet inte vad vi ska hitta på men lägger in en videoblogg efter jag svarat på alla kommentarer.

Kommentarer



God morgon allihopp har precis vaknat, ligger i sängen och tänker på saker jag behöver. Det viktigaste just nu är en väska men jag har nollkoll på modet så har ni några tips? Sen vill jag barar påpeka att alla komenterarer jag får godkänner jag & jag försöker svara på allas också. Det spelar ingen roll om ni skriver taskigt eller snällt, för alla ska få säga vad dom tycker.
Visst, tycker jag att det är omoget att skriva dumma saker utan att skriva sitt namn, stå för vem du!

Igår satt jag vid teven där mamma & Juha också satt, så visade jag en rolig blogg som handlade om sjukt sex. Det stod att missonären är den vanligaste ställningen då vräkte mamma ur sig.
Det är den tråkigaste ställningen som finns!
Det var verkligen det jag ville höra av henne.




- Grått linne, H&m. ca 50 kr.
- Grå klänning, Gina Tricot. Ca 150 kr.
- Halsband, fick av mamma.




Huvudvärk



Nu ska jag sova ingen ide att vara vaken när man har huvudvärk! Kollade på idol men blev besviken det skulle ha vart mycket roligare om någon hade klätt ut sig till en banan eller något & attackerat Juryn. Här är lite fakta om min nya data som många frågat om:

Märke: Asus, eee pc series.
Det bästa med den: Inbyggd webbkamera, liten och smidig, lätt att ha i väskan. Den har många bra pogram som jag aldrig haft på en dator för.
Det sämsta med den: Att man är så van vid vista men på den här är det linux & firefox som gäller och det kan jag ingenting om.
Betyg: Högsta, rekomenderar den till alla bloggare som vill blogga dagligen ifrån olika platser.





Snygga killar


Sexig bild va, eh haha!

dag när jag satt på bussen satt det en grymt snygg kille som verkligen hade glimten i ögat, men ska man bara gå fram & fråga efter numret? Nä tror inte det va men hur ska man göra?
Snart är det Idol och det är man ju tvunge att kolla på, det är så underhållade med alla människor som sjuger dåligt.
Det där kanske lät taskigt men jag är bara  ärlig.

Schools off

Äntligen e man hemma efter en hård skol dag haha. På bussen hem satt Jonna och vi började prata om mitt ex KIm, han skulle jag gärna skjuta i huvudet om det inte var oglagligt förståss! Sen på mentorstiden diskuterade vi det här om att tjejer mår sämre än killar, men fler killar tar självmord! Dom flesta tonåringar mår dåligt på ett eller annat sätt men man måste göra någonting åt det innan det går för långt.



Jag & Johanna på rasten.

Banan & Äppeljuice

Jaha, nu var det torsdags morgon o det betyder att det bara är en dag kvar till Fredag. Veckans bästa dag!  Idag ska jag faktiskt vila när jag kommer hem. Har vart uppe så sent nästan varje kväll och klivit upp så tidigt så ligger under i timmar. Kände igår på lektionen att mina ögon stängdes hela tiden, Inte bra Emma! Kollade på Idol igår också fy fan vad folk gör bort sig! Dom måste verkligen gilla att bjuda på sig själva. I och för sig gör jag det också men så långt skulle jag aldrig gå eller? Emma on the Idol. Fan kanske borde testa.......



- Grått linne, H&m. Ca 50 kr.
- Vitt linne,H&m. ca 50 kr.
- Rosa kofta, Syrrans.
- Jeans, Tiger. Ca 1000 kr.
- Dödskalle scarf, Umeå. Ca 150 kr.
- Fejk D&G skärp, Spanien.


Team "Miss Perfect"

Haha, blondinbella säljer sin team "Blondinbella" tröja på fredag då fick jag ideen att jag l också vill ha en tryckt tröja med mitt namn på. Vem vill gå med någon annans namn liksom? Det är ju bara reklam. Kollade nyss iallafall på idol och måste säga att jag är besviken, hallå? Vad hände med den gamla juryn, dom har ju varit varje år. Men men, gammalt kastas ut & nytt kommer in, thats life. Take it or leave it? I take it. Nu använder jag bara den nya datorn & det jag älskar mest med den är den in byggda kameran. Berättar mer om den imorgon när jag vet lite mer!
Nu ska jag svara på alla komentarer jag inte hunnit svara på sedan ska jag sova lite.Här är en blogg också som jg tycker ni borde läsa, jag älskar att läsa den: www.rebeccasegedi.blogg.se
Sussa gott!




Jag har tagit inställningen svart/vit om någon undrar för det skulle säkert komma en komentar om det!


Ny data

Nyss var vi & handlade den nya bärbara datan till mig är den inte söt :


Videoblogg

emmsan


Dagens blogg



Gissa vem som blev dagens blogg igår? Jo jag ;)
Här har ni killen som hade röstningen, en riktigt grym bloggare: http://www.eerikandersson.blogg.se

Vart e man på väg?



För det första var jag jävligt korkad i morse när jag tog på mig en dunväst! Vet inte vad jag tänkte med, ärslet kanske. För sen kom solen fram och jag svettades som en jävla kamel. Idag hände inget speciellt skola varje dag förutom helgen men den sover man ju bort för att man inte har något liv.
Juste jag har hört en sak men vet inte om den är sann vet ni?
Att man kan bli förlamad om man knullar bakhål?

Andreas Andreas Andreas .....



Vad fan e det här? Killen har tagit över min hjärna. Jag pratade med han igår för att vi skulle träffas idag men jag kan inte, det går inte. Jag ska iallafall träffa Johanna. Det var n¨gon som ville att jag skulle berätta mer om andreas och det var så att han siv hos sitt ex sen dumpade hans tjej kompis mig sen efter det fick jag ett göra slut sms ifrån han! Det värsta är att han vill ha mig tillbaka. Jag menar om vi skulle bli tsm igen skulle jag aldrig kunna lita på han & det skulle aldrig bli lika bra igen emellan oss. Det är som att han tar mig som hans lilla docka, han kan kasta iväg mig men plocka upp mig igen.





- Grått linne med spets, Cubus. ca 70 kr.
- Svart kofta, Vero Moda. ca 150 kr.
- Mörkblåa jenas, Tiger. ca 1000 kr.
- Silver halsband, hittade hemma ?
- Fejk D&G skärp, Spanien.

Datorer




 

Hmn....... Jag får välja emellan datan jag har som har stor skärm eller en ny liten ny bärbar imorgon så får Joel & Gustaf den andra. Har beslut ångest men det blir nog en ny bärbar! Isånafall kanske jag köper en ny data imorgon får se.

Sov så gött!


The End



Fan jag glömde göra ett videoinlägg och nu är jag för trött för det men imorgon lovar jag.
Juste om det är någon som vill veta något så är det bara att fråga på jag lovar att svara ärligt på allas !
Funderar också på att ha en tävling imorgon måste bara skaffa pris.
Sleep well!

Åh pinsamt



Äntligen kom jag hem, har vart & köpt nya jeans. Det blev ett par Tiger jeans på best of brands. Idag har det varit en ovanligt normal dag för mig. Fast en lite pinsam sak i skolan hände, på so:n så skulle vi leka att vi ska överleva på en ö i tio år och då skulle man skriva vad vi var i behov av. Filip som fyller 15 idag som också blev byxmyndig tyckte att Sex var viktigast så jag skrev upp det på mitt papper och sen på skoj skrev jag "Knulla på". Bara efter några minuter kom Bosse in och så skulle han kolla på våra anteckningar och jag försökte dölja mina haha men då sa han att han redan hunnit se försat raden. Bara lite pinsamt ......... men men livet forsätter. Nu ska jag svara på alla era komentarer sötnosar ;) sen blir det lite videobloggning.





A new day!

Nu sitter man äntliten framför bloggen igen, här känner man sig alltid välkommen även fast alla inte gillar mig.
Igår kväll så pratade jag med Andreas i 2 hela timmar om allt, han har förklarat allt men jag måste få tid & tänka igenom allt. Han kan inte tro att han kan göra vad som helst & sedan få tillbaka mig. Får se hur det går med allt? Antingen så är vi tsm eller så vill jag inte ens vara vän med hna, svårt att förklara. Idag blir ingen dagens outfit för den var så tråkig, ett par jeans,linne & en adidas tröja. sorry, men lite ego bilder blir det. Sen tänkte jag ah en fråge stund där ni skulle få fråga avd ni vill & jag skulle svara ärligt på varenda en men vet inte tänk om någon frågar något konstigt haha. Får se vad tycker ni? Borde jag ha en frågestund?




Videobloggar

Dom här videobloggarna var dom sämsta jag gjort men men .... Lägger ut dom ändå för skojs skull.




 emmsan

Akta er !

Det var en som ville att jag skulle lägga ut en bild på våra hundar.
Den ena e schäffer & den andra en rottis.


Inte världens bästa bild men ändå!


Akuten



Min syster kom hem & berättade att min lillebror som är ett år sitter på akuten för att han inte kan ándas, då får man ju bara lite panik!  Men vad jag vet nu är allt bättre. Jag har pluggat lite men dte är ju inte speciellt intressant haha. Sen så pratade jag med min Mamma som berätta att min låtsas pappa köpt buskar för 14.000, vilken idiot gör det! Kan han inte använda sin egna buske där nere eller!?! Han har stora problem. Juste fick ett mail ifrån en som vill annonsera på min sida men vet inte om jag vill ha reklam på min sida, får se..... Nu kommer jag låta lite patetisk men jag saknar Andreas & hans kyssar, allt med han. Det kommer nog ta ett tag innan jag glömmer han men nu ska jag måla naglarna svarta.


Videoblogg

 emmsan


Irriterad



Det är någon jävel där ute som använder mitt namn när dom komenterar andra, är ni för fega för att visa vem ni e eller? Jävligt omoget gjort iallafall.

Idag hände inget speciellt förutom att Filip fick sin lilla present i för skott, det är en elfant hållare för kuken eller vad man ska säga. Han hade faktiskt på sig den på en hel lektion ( Jag skulle aldrig ha gjort det ). Juste idag ska jag ändra min blogg eftersom att Axel är så seg!
Puss & Kram eran Emmsan



Bild

Fick mail av en tjej som hade gjort en skita fin bild av mig och självklart ska jag lägga ut den.
Tycker ni borde kolla in hennes blogg också : www.naztysbunny.blogg.se/
Hoppas ni alla får en super bra dag med mycket skoj, dagen blir vad ni gör den till.

                                                                
                                                                       


Puss & Kram eran Emmsan


Ny dag Nya överaskningar



Nu sitter man här framför datan och undrar va som kommer och hända idag.
Mitt humör är väl okej skulle kunna vara bättre. När jag kommer hem blir det videobloggning som gäller ialafall.
Satt och sminkade mig nyss och kom på att jag aldrig skulle kunna klara mig utan foundation, min fräckninga & röda hy behöver verkligen döljas.
Det får bli dagens fråga: Vilket smink klarar du dig inte utan?



- Vitt linne, H&m. Ca 50 kr.
- T-shirt med tigermönster, H&m. Ca 100 kr.
- Silvrig cardigan, H&m. Ca 100 kr.
- Blåa jeans, chep monday. Ca 400 kr.
- Silver halsband med boll,H&m. Ca 30 kr.
- Det andra konstiga silverhalsbandet, Ingen aning!

Puss & Kram eran Emmsan

RSS 2.0