Vill byta skola



Ja rubriken säger väl mycket. Det finns en kille i min klass som jag alltid vart bra vän med men på sista tiden har han vart jävligt taskig hela tiden. Ger mig kommentarer som "Vilken  ful skjorta" mm... Idag var det droppen! Klassen skulle bestämma lagspelare till fotbollstuneringen så sa jag att jag kunde vara med gissa vad han säger då! Jo då viskar han lite högt till killen bredvid " Vi kommer bara förlora om hon e med". Jag brukar absolut inte bry mig om vad andra tycker men till slut går de gör långt, jag känner att jag inte vill gå kvar i min klass. Ingen vill ständigt bli nedtryckt till slut ger man bara upp. Självklart kommer jag ju inte byta skola för betygens skull och sen så har jag mina bästa vänner i paralell klassen och sen alla andra underbarar vänner. En annan jobbig sak är att jag inte är riktigt bra vän med någon i min klass självklart vill man ju ha sin kompis som man vet att man alltid kan arbeta med om det blir par arbeten men de har inte jag. Visst har jag ju Anton men han e alltid med Filip och han är jag allergisk emot.
Allt e i helvetet nu men man måste kunna se de positiva de finns så mycket mer som förstör för mig just nu men kan tyvär inte skriva det i bloggen.



Nu ska jag iallafall in till stan med en Jessica, hon har jag inte träffat på ett tag så det ska bli roligt. Måste piggas upp just nu, måste bara bort härifrån. Jävla hösten det är en sån deprimerande tid. Man kan vara glad på utsidan men man döljer något på insidan.


Min älskade lillebror jag träffa idag.


Min syster kom till mamma idag.


 


Kommentarer
Postat av: Josse

Vad gullig din lillebror är! =)

2008-10-03 @ 16:01:28
URL: http://josefinemandarin.blogg.se/
Postat av: Sarah

Vilken knasig typ :S



Söt lillebror! ha en trevlig helg:)

2008-10-03 @ 16:01:31
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag känner igen det där med klassen.

När jag gick i högstadiet så hade jag nästan ingen att vara med. Men jag kämpade mig igenom det och nu i gymnasiet är det mycket mycket bättre!

Hoppas det löser sig och ta vara på vännerna i andra paralell klassen



Kram

2008-10-03 @ 16:37:10
URL: http://zelleri.blogg.se/
Postat av: Åsa

Hoppas det löser sig för dig tjejen!

Kan du inte prata med någon på skolan om att du vill byta klass då?? För det är ju verkligen inte kul å ha det som du har det nu.

Stå på dig!

Kram!

2008-10-03 @ 17:07:22
URL: http://caspelihna.blogg.se/
Postat av: Sandra

SV: åå tack :9

Du har snygg blogg du med :)



ÅÅ så gullig lillebror :)

2008-10-03 @ 17:23:25
URL: http://sandrasilvia.blogg.se/
Postat av: anonym

Oj, vilken sexig syster du har....

2008-10-03 @ 20:34:42
Postat av: Åsa

Svar : Tack :) Okejj vad ska du jobba med då ?

2008-10-03 @ 21:29:15
URL: http://nikulaa.blogg.se/
Postat av: Liene

Om han inte lägger av så är det kasnke bäst att byta klass. Jag blir så ledsen av att höra när någon trycker nån någon annan, eller försöker.

Du är så himla söt!:D

2008-10-03 @ 21:37:00
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0