Dumpad


- Duktig fotograf till syster.

Folk frågar ofta om Andreas som jag blev dumpad av för ca 1 månad sen. Så tänkte berätta hela sagen nu så folk får sin svar .......

Vi möttes på Gröna Lund för första gången, jag är inte så blyg av mig så frågade om han ville åka en karusell emd mig men sen så planka han så de blev aldrig så men nummer hann vi byta. Efter några dagar fick jag sms ifrån han men jag orkar aldrig svara på sms, det spelar ingen roll vem de är ifrån jag svarar bara inte. Det andra smset fick jag när jag var på väg till Norrland med släktingarna och då var jag så uttråkad så svarade på det, efter många sms blev jag intresserad och lite små kär i hans personlighet. Själv var han på Gotland och sommarjobba! Det kan låta sjukt men vi blev tillsamans den veckan och vi hade bara setts en gång. Det var kärlek vid första ögonblicket, det var de verkligen.

Han åkte hem till Södertälje för att träffa mig och jag kommer ihåg när han klev av båten i Nynäshamn och han kom fram till mig och kysste mig och jag som satt på ett staket ramlade bakåt och han fick ta emot mig. Dessvärre så åkte jag hem till mig och han till sig men han skulle komma senare fast min mobil dog men vet ni vad han gjorde? Jo han tog sista tåget och klev av i Flemingsberg och gissade vart jag bodde de slutade i kaos och han fick skjus hem av polisen. han ville verkligen hitta mig men sorry så blev de ju inte ....

Nästa gång han kom hem ifrån Gotland kom han hem på heltid, sommarjobbet var slut. Jag var i Södertälje hela tiden med honom och hans kompisar. Jag fick ett guldhalsband av honom som det stod inristat Andreas i och han hade ett som det stod Emma i. Vi hade det riktig bra och jag var verkligen kär, han tog mig för den jag var och han ville inet ens att jag skulle ha mycket smink på mig? Det är ovanligt att man hör det ifrån en kille. Jag har många minnen med Andreas, alla är underbara förutom ett.

När skolan började och efter förra terminen då jag var tillsamans med en kille som förstörde mitt liv. Jag vet att man inte kan skylla på andra men jag gör det. Denna kille sitter nu på sos hem långt här ifrån i två år till, jag blev indragen i allt t.e.x  sniffning, klotter och en annan sak jag inte vill ta upp. Förra terminen var jag knappt i skolan så den här terminen skulle/ ska jag verkligen plugga upp mig. Jag och Andreas böerjade glida isär vi träffades inte lika ofta. Det är ju liksom en timme ifrån mig till honom och jag åkte alltid till han men han aldrig till mig? Lite väl hemmakär!?!

En fredag blev de lite bråk emellan oss, jag tyckte inte ens att det var allvarligt. Senare på kvällen skerv jag till han "Kom till mig?" jag fick inget svar, jag satt inne hela kvällen. Jag trodde allt var som vanligt så vaknade nästa dag ovanligt tidigt. Kollar som alltid på mobilen och då hade jag ett sms ifrån honom "Ring mig"  och sen ett ifrån hans tjej kompis som gjorde att jag ringde henne direkt. Hon berätta att Andreas hälsa att jag var singel och att han sov hos sitt ex! Först fattade jag inte men sen förstod jag?

Det enda jag ville ha svar på¨var om han hade sovit hos sitt ex? För om man sove rhos sitt ex vet man ju redan anledningen, så korkad är jag inte. Tillbaka fick jag ett sms i de här stilen : " Ja dte gjorde jag men vi gjorde inget. Och sen måste jag säga det här, jag kan inte vara tillsamans med någon som jag aldrig träffar". Vi hade inte setts på fyra dagar och det tog slut. Jag satt inne hela helgen och deppa för jag var verkligen kär och hade aldrirg blivit dumpad förut. Fick ju självklart sms om att han ångrade sig och så vidare men det var oförlåtligt någonstans går gränsen.

Den enda som kom till mig och tröstade mig var Jacob som alltid funnits där för mig. Jag sa till Andreas att om han ville ha mig tillbaka skulle han få kämpa men då menar jag inte att man säger förlåt utan verklogen KÄMPAR. Hans chans rann ut i sanden likaså som vårt förhållande. Han ringde mig någon gång och berätta att han inte hållt på med någon tjejer, men han får knulle med vem han vill i dont care? Livet går vidare.

Hoppas många har fått sina svar nu så jag slipper ta om dte hela tiden ....
Och nu är jag tillsamans med Jacob, den finaste killen och underbaraste man kan ha <3

Kommentarer
Postat av: andrea

sv. jo det är bra:)

2008-09-30 @ 18:25:11
URL: http://lovethestyle.blogg.se/
Postat av: IZZAH SVARAR

jo du jag hoppas verkligen att jag får den :)

idag har jag bara vart hemmat åh vila min onda fot som är mycket bättre tur nog :D

vad har du själv gjort då ?

2008-09-30 @ 18:31:11
URL: http://izzah.blogg.se/
Postat av: jessica

okey, ja med .

varit i skolan och så har jag bara slappat resten av kvällen . du då?

2008-09-30 @ 18:52:35
URL: http://absolutejessica.blogg.se/
Postat av: annii

Fint vitt linne

2008-09-30 @ 18:53:20
URL: http://annzay.blogg.se/
Postat av: DANIJELA

SV: Tack! är rätt nöjd för att ha gjort den sj :) Jo tack det e bara bra sj da?

2008-09-30 @ 19:01:14
URL: http://danijeladrakulic.blogg.se/
Postat av: jessica

verkligen , speciellt nu på hösten.

2008-09-30 @ 19:03:07
URL: http://absolutejessica.blogg.se/
Postat av: carro

tack så mycket :D

snygg blogg föresten :)

2008-09-30 @ 19:09:16
URL: http://carrobruden.blogg.se/
Postat av: Johanna Wilsson

tack så mycket:)



Allting är bra här, Själv då?

2008-09-30 @ 19:17:36
URL: http://johannawilsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

SV: Tack! :) okei, nä inte mkt blir la lite plugg antar jag sj da?

2008-09-30 @ 19:20:13
Postat av: Anonym

japp det göör jag :)

hurså? :D

2008-09-30 @ 19:20:23
Postat av: Johanna Wilsson

Ikväll blir det att bara ta det lungt :)

2008-09-30 @ 19:24:19
URL: http://johannawilsson.blogg.se/
Postat av: Nakenhunden

Vad tragiskt... men han fick skylla sig själv!!! Fin blogg du har nu!! Kramar

2008-09-30 @ 19:26:38
URL: http://nakenhunden.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Det har jag aldrig påstått?

Vad grundar du det där på?

2008-09-30 @ 19:28:29
URL: http://ventux.blogg.se/
Postat av: Nakenhunden

Jo, jag har oxå haft en bra dag!! Regnigt bara....Kramis

2008-09-30 @ 19:31:39
URL: http://nakenhunden.blogg.se/
Postat av: jessica

okeeey :D

2008-09-30 @ 19:35:24
URL: http://absolutejessica.blogg.se/
Postat av: OPORRIG @bdb

Fett synd :O

Låter som att du mår bättre nu iallafall :) <3

2008-10-02 @ 16:54:55
URL: http://underbartful.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0