Får sova vaken inatt!

Jag har krig med mamma och Juha och jag antar att dom kommer att hämnas
på mig inatt så får sova vaken!
Att föräldrar aldrig kan låta en va!
Iallafall så lägger jag ut veckans horoskop så kan ni väl säga till mig sen om det
stämde på er eller inte.
God natt!


VÄDUREN

Det inte finns två personer som är likadana. Vi är unika och ändå delar vi samma dröm här på jorden. Om du lockas till att göra jämförelser mellan dig själv och andra är det viktigt för dig att du snabbt talar dig själv till rätta. Du gör saker på ditt sätt och andra gör saker på de sätt som passar dem bäst. Håll fokus på din uppgift och vad du behöver göra. Dina medarbetare kan känna av att du försöker att sätta upp jämförelser även mellan dem. Det kan vara en orsak till eventuella konflikter du upplever i dag. Det bästa sättet att lösa dem på är att du möter dem var och en och bejakar deras unicitet. Din ekonomi är inne i en positiv utveckling.


OXEN

Du behöver släppa kontrollen över dig själv.
Försök inte att bli någon utan fortsätt på vägen att lära känna dig själv. Du är en människa som försöker att vara människa. Vi är redan perfekta även när vi är imperfekta. Självkontroll gör bara att dina medarbetare upplever dig som spänd och de förlorar sitt förtroende för dig. Och du förlorar din tilliten till dig själv! Att vara medveten om sig själv ger den äkta disciplinen utan kontroll. Ekonomin är på väg att bli bättre.



TVILLINGARNA

Det är en utmärkt vecka för dig att stanna upp
och lära känna dig själv. Ofta fastnar vi i bilden av oss själva som sann med den bild som andra har om oss. Inget kan vara längre från sanningen. Du är mer än vad andra ser och du är mer än bara det ytliga. Den personliga mognaden gör att ditt ledarskap kommer att utvecklas i rätt riktning och dina medarbetares såväl som dina kollegors respekt kommer att öka för att du blir mer och mer genuin. Ge insidan en chans. Genom noggrann planering kan du öka din ekonomi.


KRÄFTAN

Det finns en sak som verkligen krävs för utveckling
och det är mod. Modet behövs för att du ska kunna låta dina ledaregenskaper blomma fullt ut. Att vara modig betyder att du på ett assertivt sätt kan sätta gränser och att du kan fatta beslut från en högre medvetandenivå än den som bara handlar om överlevnad. Du behöver mod för att kunna kommunicera på ett sätt som kan leda dina medarbetare till en utveckling. Även om du tycker att du har förlorat kontrollen över din ekonomi, så är den stabil.

LEJONET

Tro på dig själv och våga gå din egen väg.
Förvänta dig inte i dag att få applåder och ovationer över vad du gör. Du mår bäst av att arbeta i det tysta och bara ha tillit till dig själv. Förr eller senare får du uppmärksamhet för det du gör nu och det kan vara viktigt för din karriär. Att oroa sig för vad andra ska tycka eller tänka hindrar bara dina framsteg. Dessutom är oro bara ett annat sätt att sätta upp negativa mål inför framtiden, och det vill du väl inte? Våga vara din egen Guru. Förvänta dig positiva besked om din ekonomi.


JUNGFRUN

Dina idéer börjar mogna mer och mer
och om du har varit tålmodig kan du uppleva hur saker och ting faller på plats av sig själva. En del av hur idéer mognar handlar om själva resan vi gjort i vårt eget tänkande. Mognaden har ingenting med tid att göra. En idé du funderat på i tre år behöver inte vara mer mogen än en idé du haft i en vecka. Allt handlar om hur du har närt och tänkt om din idé. Ithaka är målet men resan dit är meningen. Ekonomin är stabil och god.



VÅGEN

Håll din otålighet i tyglarna och kom ihåg
att det ofta är bäst att skynda långsamt. Om du har alltför bråttom kan du missa viktiga detaljer och i värsta fall själva målet. Tålamod är en aktiv handling av uppmärksamhet och ger dig en djupkänsla av nuet. Man väntar. Man kan vänta i evighet - aktivt, alert och medvetet. Du har alla möjligheter att nå dina mål och de motstånd du upplever kommer att försvinna. Din ekonomi blomstrar.



SKORPIONEN

Från ett oväntat håll kommer du under veckan
att fä höra något som kan sätta i gång en lång tankekedja hos dig. Du kan komma att ha en hel del insikter och en del av dem kanske inte är helt bekväma. Försök att låta dina tankar få fara fritt och ha modet att vänta ut var allt kommer att landa. Ju mer du försöker kontrollera ditt eget tänkande desto mer förvirrad kanske du kommer att känna dig. Du kommer att inom några dagar kunna integrera dina nya insikter med ditt arbete på ett helt annat sätt om du bara kan låta dem få komma och gå utan att styra processen. Om du får ett erbjudande om en investering kan det vara värt att lyssna.


SKYTTEN

Din energi kan vara låg under veckan
och du kan känna dig extra känslig för vad andra säger eller hur du blir bemött. Försök att avstyra viktiga möten till du känner att du är i balans i gen. När du känner dig låg är det viktigt att du är uppmärksam på dina tankar. Du behöver egentligen inte förändra dem det räcker med att du är uppmärksam och medveten om dem. Negativa tankar från vårt förflutna har en tendens att försvinna när vi är medvetna och fokuserar på nuet. Du har mer respekt med dig än du tror. Förvänta dig en och annan positiv överraskning vad gäller ekonomin.


STENBOCKEN

Dags att släppa taget om de projekt som är klara.
Precis som en del säljare kan ha svårt att göra avslut. Så kan vi i vårt ledarskap ha svårt för att avsluta uppgifter i arbetet. Det är alltid lättare att avsluta saker om vi vet med oss att vi har gjort det vi kunnat till 100 %. Har du oavslutade lösa trådar någonstans? Ta tag i det och beta av dem. Gör saker fullt ut och du kommer automatiskt att kunna släppa det som inte fyller någon funktion i arbetet. Det kan vara så att det är någon av dina medarbetare som du behöver släppa. Förbered dig noga och läs alla de tips som finns runt det svåra samtalet. Ekonomin är stabil.

VATTUMANEN

Gör inget förhastat den här veckan.
Det verkar som om du har saker som rörlig under ytan bland dina kollegor. Agera inte utan att du har en väl genomtänkt strategi. Dom motstånd du kan möta är inte logiska utan handlar mer om företagspolitik och kultur. Även om du helst skulle vilja skära igenom all illusion med ett välslipat svärd, är det inte det mest framgångsrika för dig just nu. Acceptera spelreglerna men förlora inte dig själv. Din ekonomi är fortsatt god och kan komma att bli bättre.

FISKARNA

Om du har en möjlighet att göra något utanför din arbetsplats
under veckan kan det var bra för dig. Du behöver fylla på dina batterier och möta andra som kan stimulera dig till annat tänkande. Även om allt inte fungerar perfekt och även om andra kanske inte ger dig det du önskar så är du fullt kapabel att ändå uppleva lycka. Se dig runtomkring och bli medveten om vad du har som du kan vara tacksam och lycklig för. Fokusera på det och låt andras problem vara deras. Din ekonomi kommer att stadigt bli bättre


Den här färgen vill jag ha nu!
Brunt med ljusa slingor.
Nu är det bestämt jag tänker inte utsätta mig själv för att bli flintis.
Plus att de är lättare att bara göra ljusa slingor.

Kommentarer
Postat av: Anonym

shit. det där stämde verkligen :o

2009-03-31 @ 15:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0