Veckans Lista



1. Bråk- Okej jag tjatar alltid om att jag vill bråka i mina förhållande men nu villl jag inte längre? Vem av mig och jacob ska ta kontakt med den andre först? Vem kommer vara den som är mognast även fast jag redan vet att jag är omogen? Tycker ni att man ska bråka i förhållanden?

2. Toalettbesök- Jag hatar att gå på toa! Håller mig hellre än att gå på toa, vet inte varför men hur rena dom än e så hatar jag dom. Kunde gud inte kommit på ett bättre sätt för att släppa ut skiten.

3. Sminkpartyn- Det har vart de roligast den här veckan förutom att jag gjorde slut på massa pengar men ändå! Smink är ju halva mitt liv, jag kanske borde heta sminkberonde istället för missperfect.

4. Skvaller- Jag vet att skvaller är en hemsk sak men alla snackar ju det och  hur härligt är de inte att höra om andra som gör bort sig när jag alltid gör det. Självklart är det ju hemkst när dte är grova saker! Roligast är det ju när de e om någon man verkligen hatar. Vet inte om de här är ett plus eller minus de kanske ligger lite mer åt minus!

5. Bellme- Fortfarande är jag skit sur på den webbshoppen för att dte inte gick att beställa dne jävla platttången! Varför ska en webbshopp finnas om dte går att beställa?


- Jag i sommras.

Kommentarer
Postat av: stockholmsjenna

sv: blyg, tyst, man såg aldrig henne i skolan typ. lite kul att när jag färga håret brunt så färga hon håret brunt några veckor senare och sedan när jag färgade blont så färgade hon blont lite efter det. haha. men tror inte att de var meningen att de vart så men lite skoj. hon verkade som sagt väldigt tystlåten och umgicks mest bara med en tjej

2008-10-19 @ 17:11:45
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: JOANNA

snygg header;D

2008-10-19 @ 17:13:37
URL: http://byjoanna.blogg.se/
Postat av: Linda

min sambo o pojkvän :)

2008-10-19 @ 17:16:25
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jodå, jag har haft en jättebra helg :D

Hur har din varit då? :)

2008-10-19 @ 17:22:04
URL: http://medinak.blogg.se/
Postat av: H*

- jadå ;d själv med ? : )

2008-10-19 @ 17:41:56
URL: http://merei.blogg.se/
Postat av: ERIK

Tråk med plugg, eller hur? :P

2008-10-19 @ 17:52:04
URL: http://eerikandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0